lauantai 2. toukokuuta 2015

JMK:n Ajokauden avajaiset


Varma kevään merkki on itselle kerhon ajokauden avajaiset, kelit eivät ole viime vuosina suosineet ja niin se Mannosen pyryharakka manasi sen sateen jälleen täksikin päiväksi. Viileästä ja sateisesta kelistä huolimatta reipas 20 motoristia uhmasi Esteriä.



Alku näytti aikas heikolta























Kertyihän niitä kentälle edes muutama









Ajoreitti noudatti seuraavaa reittiä: Killeri - Vesangantie - Savelankatu - Länsiväylä - Keuruuntie - Tikanväylä - Pohjanlahdentie - Siltakatu - Schaumanin puistotie - Heikinkatu - Tourulantie - Vaajakosken moottoritie - Leppävedentie - Seppäläntie - Järvilinnantie - Saviontie - E63 - Leivestuoreen Shell, jossa motoristeja odotti tarjoushintaan niin kahvetta, vehnästä kuin isompaankin nälkään ruoka-annoksia.


















































































































































Samallahan perinteisesti aloitettiin leikkimielinen FairPlay-kisa, jossa pisteitä saa ajetuista kilometreistä, kokoontumiajoista (koti- ja ulkomaa), ulkomaan matkoista, kerhoaktiivisuudesta. Miinuspisteitä saa sakoista, liikennerikkomuksista yms. Kisa on avoin kaikille Keski-Suomen talousalueella asuville ja lapppuja saa nyt tapahtuman jälkeen JMK:n kerholta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...