keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä 2013

Tämähän on virallisesti kait se ensimmäinen valtakunnallinen kokoontumisajo jolla kausi aloitetaan. Tällä kertaa HMKP järjestettiin Jyväskylässä ja järjestelyvastuu oli Ladie's Bike Clubilla, tosin suuri määrä avustavia tahoja oli rekrytoitu tekemään talkoita yksi myös oma kerho eli Jyväskylän Moottoriklubi ry.

Tapahtuma alkoi jo la klo 10 kokoontumisella Killerin raviradalle josta paraatiinlähtö tapahtuisi klo 13. Säätiedotus tai nyt voi jo sanoa että Suomen sääarvaajathan eivät osanneet päättää mitä säätä lauantaiksi arvaisivat välillä hellettä, välillä sadetta ja lopuksi vielä sitä sadetta mutta mitenkäs kävikään Mette Mannoset ja muut olivat väärässä kuin Ähtäriläinen pastori joka vanikkaa luuli ehtoollisleiväksi! Eipä tullut vettä kuin kerran ja muuten oli mukava pilvipouta ja Hippoken päässä jo paistoi aurinko. Mutta kuvat kertokoot edelleen enemmän kuin se kuuluisa 1000 sanaa.




Aluksi näytti hiljaiselta
























Huomatkaa tytön suojukset!

























Oli sirkushuveja...













...vakavampaa turinaakin











Pyöriäkin alkoi saapumaan paikalle






































Alun hiljaisuudesta ihan jonoksi asti!











Niin se paraati sitten starttasi.






































Hippoksellekin saavuttiin poliisin ohjauksessa































































Pojat soittivat takuurokkia kansalle!



















































Verta pakkiin hallitusti, Smoton verenluovutuskampanja!































































Oli siellä muotinäytöksiä ja tankotanssia, olisin myös lisännyt niistä kuvia jos vain tämä bloggerin paska ei muokkaisi niitä oman halunsa mukaan. Kun kuva on otettu kamera pystysuunnassa ei tämä värkki sitä ymmärrä vaan venyttää kuvan niin kuin se olisi otettu kamera ns. oikeinpäin!
No eipä mahda mitään niitä kuvia ei nyt ole mutta ei päivä suinkaan tähän loppunut vaan iltahan jatkuin Rantasipi Laajavuoressa jossa oli imitaatiota, elävää musiikkia ja tietenkin sitä itseään parempaa seuraa!








































Jalallakin laitettiin koreasti











































































Karaokeakin laulettiin oikein kisan kera. Joukkueina naiset ja











miehet, ei varmaan tarvitse kertoa kumpi voitti!

Niin se ilta jatkui ihan yön pikkutunneille asti juomia nauttien ja seurustellen ihmisten kanssa mukavasti oli myös muualta tulleet jääneet yöksi Jyväskylään, joten uusia tuttavuuksia oli paljon!Tästä ne kesän riennot sitten alkavat! Hyvää kesää ja turvallisia kilometrejä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...