maanantai 24. syyskuuta 2012

Jyväskylän Stand Up festarit


Viime viikolla vietettiin otsikon mukaisia festareita ja jos aikaa olisi sekä rahaa niin olisi ollut mukavaa käydä useammassakin esityksessä. Tosin mm. kaikki Sami Hedbergin esitykset myytiin loppuun ennätysajassa. Niinpä päätin kokeilla jotain uutta, improvisaatio komiikkaa jota tarjoiltiin pe iltana Ilokivessä ja viihdytyksestä vastasi Klooni Korhoset feat. Ismo Leikola.

Kuva: http://www.standupjkl.fi/

Illan pläjäyshän oli aivan loistava ja Klooni Korhoset osasivat ottaa yleisönsä ja improvisaatio oli loistavaa. Hommahan toimi pääasiassa niin että yleisö kirjoitteli aiheita lapuille joita nostettiin ja esitettiin niiden perusteella juttuja. Ainut joka oli pettymys jälleen kerran oli Leikola miten mies voi olla niin flekmaattinen ja viimeisessä esityksessä kaveri ei saanut edes sanaa suustaan. Muuten ilta oli loistava ja Korhoset pitivät onneksi tason niin korkealla ettei Ismoa edes huomannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...