perjantai 27. joulukuuta 2019

Tapsan tanhut @Lutakko

Tänä vuonna pääsi sulattelemaan kinkkua ja muita jouluruokia, Tapsan tanhuille, hieman raskaammassa poljennossa! Kyseessä siis Lutakossa järjestettävä Best Tour Ever Part 1, jossa essintyjinä oli Wheel, Shiraz Lane, Arion ja Lost Society. Näistä aikaisemmin livenä olin nähnyt vain Arionin, kaksi ensimmäistä olivat täysin tuntemattomia ja Lost Societyn tuotantoa olen joskus kuunnellut netistä. Joten ei sekään nyt ihan tuttu ollut mutta tiesin kuitenkin minkälaista mättöä sieltä olisi tulossa. Bändit nousivat myös lavalle tuossa kirjoitetussa järjestyksessä.


Wheel oli aika "pliisu", toki kuuluu varmaan heidän tapaansa esiintyä. Mutta jäi tuosta musiikistakin sellainen poikkitaiteellinen fiilis, ei huono mutta ei hyväkään, silti ei tarvitse tätä lähteä toiste katsomaan.

Shiraz Lane pisti kyllä jo puntteihin tutinaa ja hyvää tukkaheviä pojat soittivat. Energinen ja hyvä bändi kerta kaikkiaan, ehkä mieleen tuli Def Leppard tai vastaavat, meitsiin iskee kyllä!

Arionin rokkikukot ottivat tilan haltuun ja meno oli sen mukaista. Keikka oli hyvä ja energinen, tämäkin bändi teki vaikutuksen ja voisin hyvin lähteä katsomaan uudelleen! Toki tiesin mitä oli tulossa kun tämän olin jo kertaalleen aikaisemmin nähnyt.Illan ns. pääesiintyjä oli siis Lost Society ja ko. bändin laulajaa olen kuullut Maidenfesteillä ja tiesin että kaveri on maailmanluokan laulaja! Toki bändin oma tuotanto on minun makuuni liian raskasta, ei sillä ettenkö tykkäisi mutta itsellä tämän kaltainen musiikki uppoaa pieninä annoksina. Yleisö innostui Moshpittaamaan ja välillä sai väistellä kavereita kun rinki vain suureni. Lost Society veti kyllä erittäin energisen ja kovan setin, vaikka pakko tunnustaa että jos näistä pitäisi uudelleen lähteä katsomaan jotain, niin mieluiten Shiraz Lanea ja Arionia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...