lauantai 2. maaliskuuta 2019

Michael Monroe @Lutakko

Oli aika jälleen elävän musiikin ja tällä kertaa suuntana Lutakko, jossa esiintyi Michael Monroe. En ole koskaan ollut kaverin kova fani, vaikka ei sinänsä musiikissa mitään vikaa ole. Sama pätee vanhan Hanoi Rocksin kanssa. Olen kuullut moneltakin henkilöltä että Monroen keikat ovat äärimmäisen energisiä ja sitä ei voi kieltää, ikäisekseen ukko on kyllä sähköjänis.












Musiikilliselta anniltaan keikka ei ollut mielestäni hääppöinen, kun ei vain iske niin ei iske mutta hattua on nostettava sille miten sedät jaksaa heilua ja miten paljon Monroe ottaa kontaktia yleisöön, kaveri oli jatkuvasti kättelemässä faneja aivan lavan reunalla.





Ihan positiivinen fiilis jäi keikasta, vaikka pitää todeta että en toiste varmaan lähde kaveria katsomaan, ainakaan jos pitää liput maksaa itse. Toki jos mahdollisuus tulee kannattaa käydä katsomassa vaikka musiikki ei niin kiinnostaisikaan, sillä show'na keikka on kyllä katsomisen arvoinen, juurikin kaverin "riehumisen" takia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n biljarditurnaus

  Vierivä kivi ei sammaloidu ja siksi JMK järjestää toimintaa myös talvellakin, nyt oli vuorossa klubin biljarditurnaus. Sitä ennen piti ku...