maanantai 18. maaliskuuta 2019

Graham Bonnet @Kuopio

Monille saattaa nimi Graham Bonnet olla tuntematon mutta kun aletaan puhua Rainbowsta alkaa monella kellot soimaan! Kyseessä siis mittavan soolo- ja musiikkiuran tehnyt entinen Rainbown laulaja, joka Suomen kiertueellaan eksyi myös Kuopioon ja siellä Henry's Pubiin. Lämppärinä toimi hieman raskaampaa heavya soitava Wishing Well ja siinä loppuillasta juttelin ko. bändin laulajan kanssa ja osoittautui Chilestä kotoisin olevaksi sähkömieheksi, joka on jo 4 vuotta Suomessa majaillut. 
Mutta aloitetaan tarina majapaikasta. Yösijaa etsiessä eteen tuli Hotellilaiva Wuoksi. Ensinnäkin sijainti ei ole huono, sillä kun laivassa ollaan myös satamassa ja hintakaan ei ole este sillä kahden hengen hytti maksoi 69€ sis. aamupalan. Huone tai siis hytti oli pieni mutta sieltä löytyi kaikki tarpeellinen eli 2 sänkyä, säilytystilaa vaatteille ja wc/suihku ja aamupala oli ihan ok perustasoa. Pöydällä oli leivät, leikkeleet, kanamunat, salaatit, juustot, jukurtit ja tietenkin kahvit ja teet. Eli mahansa sai täyteen. Tämä paikka siis sinulle, joka etsit halpaa, siistiä ja hyvää majapaikkaa hyvällä sijainnilla mutta et vaadi mitään luksusta!





Mutta sitten kuvasatoa itse asiasta, eli keikasta!





Hyvän esilämmityksen pojat veti, mutta kyllä se yleisön aktivoitui vasta toden teolla kun itse pääesiintyjä aloitti keikan.









Setti oli hyvä, tuli paljon omaa tuotantoa ja tietenkin myös ne suurimmat Rainbown hitit. Kyllä ukko on kovassa vedossa, sellaisen 2 tuntisen täyslaidallisen latasi ilman taukoja! Pitää kuitenkin muistaa että kaverilla on ikää jo reipas 70. Toki äänessä ikä kuuluu mutta edelleen jaksaa vetää pitkiä "huuto" osuuksia.







Ai että kyllä se musiikki on vain parasta kun sen näkee livenä ja voipahan taas ruksata yhden nimen listalta yli! Kaveri kuulema kiertää Suomessa aika usein, ei vaan ole koskaan tullut mainosta vastaan ja varsinkin tällainen tiiviimpi klubikeikka toimii todella hyvin. Kuopion sapuskoista ja majapaikasta voitte lueskella Erakoituneen viskisiepon puolelta, lopuksi vielä hiukan elävämpää musiikkia keikalta. Pahoittelen varsinkin äänen laatua, akustiikka ei ollut paras mahdollinen ja ei tuo GoPro ole kyllä mikään paras mahdollinen kuvausväline.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n biljarditurnaus

  Vierivä kivi ei sammaloidu ja siksi JMK järjestää toimintaa myös talvellakin, nyt oli vuorossa klubin biljarditurnaus. Sitä ennen piti ku...