keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Motoristien pilkkihetki

Ei se motoristi ihan horroksessa ole talvella, sillä kun kutsu käy kisaamaan niin mentävähän se on. Kyse on siis JMK:n jo perinteisestä pilkkikilpailusta. Tänä vuonna ne järjestettiin Köhniönjärvellä, joka on tunnetusti "runsas" kalainen järvi 😝.






Tässä kohtaa jo ajattelin että nyt kaveri kaivaa pippurimakrillia kassista siiman päähän, oli nimittäin sen verran hiljaista joka reiällä. Mutta kyllä sitä saalistakin tuli, ettei ihan tyhjin käsin tarvinnut punnituspaikalle mennä. 12 pilkkijää oli uskaltautunut jäälle, kelin toki ollessa hieman haastava, tuuli ja tuiskusi ihan tosissaan!






Punnitusten jälkeen voittajakin saatiin selville, isoimman ja samalla painavimman kalasaaliin onki Roni, kakkoseksi tuli Klaus ja kolmannen pistesijan vei Juuso.





Kiitos kaikille kisaan osallistujille ja seuramiehille, sekä isot onnittelut voittajalle ja muille palkintosijoille päässeille! Sanomattakin on selvää että allekirjoittaneen saalis oli 0 kalaa ja 0 nykäisyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n biljarditurnaus

  Vierivä kivi ei sammaloidu ja siksi JMK järjestää toimintaa myös talvellakin, nyt oli vuorossa klubin biljarditurnaus. Sitä ennen piti ku...