sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden @ Musta Kynnys

Iron Maiden, bändi ja musiikki, joka on todella lähellä sydäntä! Siihen kun lisätään yksi Suomen raskaanmusiikin tähtinimi Antony Parviainen, niin ainekset alkavat olemaan hyvään iltaan kohilaan. Tähän kun vielä laitetaan hyvä mesta eli Musta Kynnys, ei ilta voi mennä pieleen! Kyse on siis Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden kiertueesta, joka onneksi rantautui myös Jyväskylään. Jotain kertoo musiikin tasosta se että keikka oli loppuunmyyty.






Hienoa kuula niintä ei niin normaaliin Iron Maidenin keikkasetiin kuuluvia biisejä, tunnelma oli katossa ja porukka mukana koko reilun puolitoistatuntisen keikan ajan! Paikka oli tosiaan myyty täyteen ja yksi pieni moite illassa oli, paikasta loppui happi ja lämpötila, oli vähintäänkin lämmin! Ilmanvaihtoa tähän taloon suosittelee hän.






Keikka oli timanttia, niin sen voi kiteyttää! Tunnelma oli lämmin, raaka ja innostunut! Itse pidän aina jos jollain biisillä on tarina, illan aikana tullut Blood Brothers sai uutta kuvakulmaa kun Parviainen kertoi veljensä pelastaneen hänen henkensä, antamalla vähän soluja ja leukemiasta selvittiin! Tuo hieman kuuntelu- ja katselukantaa biisiin tuollaisen tarinan jälkeen.



Lopuksi toki "pikku" pätkä (30 min) ihan elävääkin kuvaa keikalta. Äänitasot heittelevät, pahoittelut siitä mutta välillä kuvasin ns. GoPro:n luukku kiinni ja välillä auki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n biljarditurnaus

  Vierivä kivi ei sammaloidu ja siksi JMK järjestää toimintaa myös talvellakin, nyt oli vuorossa klubin biljarditurnaus. Sitä ennen piti ku...