maanantai 24. elokuuta 2020

49. Latoajo

Meinasi kesän kokkareet mennä ihan mönkään, mutta onneksi sentään hiukan rajoitteita höllättiin ja pääsi lähtemään SMMP:n järjestämään Latoajoon, joka oli järjestyksessään 49. Eli ensi vuonna olisi juhlarallia tiedossa. Kerhollamme on ainaisvaraus mökistä ja mukavahan tuonne on mennä kun on oikein sisämajoitus tiedossa.



Matkaan lähdettiin hyvissä ajoin heti puolenpäivän jälkeen ja rallitarpeet käytiin ostamassa Jalasjärveltä, josta pelipaikoille ei ole ns. kuin kullin luikaus! Varsinkin tuonne Jalasjärvelle menevä pikkutie on nautinto ajaa. Pyörä parkkiin, kamat sisälle ja rallimaksua maksamaan ja sen jälkeen voikin keskittyä olennaiseen eli kavereiden tapaamiseen ja virvokkeiden nauttimiseen.






Bändi veti rokettirollia ja porukalla näytti olevan hubaa. En tiedä mutta jotenkin kaikilla oli hemmetin hyvä fiilis olisiko se tätä jälleennäkemisen riemua ja kun toki turvavälit noudattaen koronatervehdyksiä vaihdettiin ja kuulumisia kuka mitenkin on alkukesän viettänyt. Perjantai meni nopeasti ja uni se tuli matkamiehellekin, mutta onneksi oli vielä koko lauantaipäivä ja ilta aikaa kierrellä ja viihtyä. La aamupäivästä kävin kyselemässä väkimäärää ja hieman alta 200 se kuulema oli, plus päiväkävijät päälle, joita oli kuulema ollut varsin runsaasti. Järjestäjä oli tyytyväinen, plussalle mennään ja ei kuitenkaan liikaa porukkaa.
Siinä la tuli kierrettyä aluetta ja katseltua pyöriä sekä turistua ihmisten kanssa. Pieni pyörähdys tuli tehtyä myös läheisen tekojärven veteen.









Pitkään tuli turistua tuon pappatunturimiehen kanssa, jolla oli kuulema niitä useampi tallissa. Mopot on saaneet niin lapset kuin lapsenlapsetkin omakseen! Komia oli kyllä peli ja jos tuollaisen saisi, niin kyllä sillä kelpaisi ajella. Pikku pysähdys terassille ja nestetankkauksen merkeissä ennen kisoja. Samalla huomasin pari pitsaa jotka hieman poikkesivat normaalista, toinen oli sirkkapitsa ja toisen nimi oli kiivi-banaani. Juho lupasi syödä sirkat jos minä rohkenen hedelmiin ja näin sovittiin että tehdään, mutta vasta illemmalla.









Välillä tuli vettäkin mutta se ei menoa haitannut. Kisoina perinteiset tikan- ja saappaanheitto. Tällä kertaa en osallistunut, eikä tainnut koko leiristä olla oikein kisatuulella vai pitäisikö sanoa kisakunnossa kukaan 😋 Niin se pitsa!


Hyväähän toi oli. Ei voi sanoa muuta kuin että banaani varsinkin sopi tuohon suolaiseen kinkkuun ja juustoon erittäin hyvin! Kiivi oli ehkä hieman liian hapan, itse olisi töpännyt tuohon vielä aurajuustoa, sillä banaani ja aurahan sopivat loistavasti yhteen.



Lauantaina perinteiset karaoket ja vaikka Sami on Pata-ässässä harjoitellut, ei sen laulua kuulunut? Kivat oli kinkerit, jälleen kerran! Kiitos järjestäjille, kaikki pelasi hyvin aamupalat, ruuat yms! Kiitos myös kaikille vanhoille ja uusille tutuille sekä omalle porukalle, teitä oli kiva nähdä, nimiä en luettele sillä jonkun unohdan kuitenkin! Nukkumaan ennen puoltayötä, jotta seuraavana aamuna pääsee hyvissä ajoin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...