keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Oilhill MCC 10v synttärit

Kun kutsu käy silloin mennään! Oilhill MCC täytti tasapyöreät 10 vuotta ja saimme kutsun saapua synttäreille. Eihän näistä pois voi olla, joten la aamuna nokka kohti pohjanmaata ja Ylihärmässä sijaitsevaa bilepaikkaa. Paikalle saavuttiin juuri kun kaksi jäsentä saivat selkämerkkinsä! "Hauskasti" oli merkit pakattu kohtuu tiiviiseen kelmupakettiin.
Pikku kääreen avaamisen jälkeen, ilta jatkui ruuan, juoman ja jutustelun merkeissä ja illan mittaan oli myös kisoja niin tarkkuutta, voimaa kuin tietoakin vaativia!
Kisoina oli kynän upottamista pulloon, renkaanheittoa, pyörryksissä kävelyä ja tietokilpailu. Voin sanoa en pärjännyt noista missään.
Tietenkin myös palkittiin kisoissa parhaiten selvinneet ja toki jaettiin myös pystejä kerhotoiminnassa ansioituneille jäsenille.


Iltahan jatkui samaan tapaan kuin kokoontumisajoissa, eli jutellen ja virvokkeita nauttien. Laitettiin siellä välillä jalallakin koreasti ja laulettiin myös karaokea! 

Kiitos Oilhill kun saimme olla mukana juhlistamassa kerhonne 10 vuotista taivalta! On ilo ja kunnia tuntea teidät ja olla mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Varjokontio part 2

Ehkä tätä voi kutsua varjokontio part 2:ksi kun sama porukka + 2 on mukana, tosin yksi näistä vain käymäseltään perjantai-iltana. Eli jällee...