45. Latoajo


Jo perinteiseksi muodostunut Latoajo järjestettiin 45. kerran, Seinäjoen maantiemoottoripyöräiljöiden toimesta ja se kuuluu yksiin niihin ajoihin joihin tulee joka vuosi lähdettyä. Syitä on muutama, se että kerhollamme on siellä mökki ja se että Kurikassa pääsee näkemään muutamia ihmisiä joita ei välttämättä muuten näe koko kesänä sekä se että kokkare on mukavan "pieni".
Eikä tälläkään kertaa päästy kastumatta perille, hieman Kitusen Kievaria ennen vettä tuli ihan maahan asti ja oikein kunnolla sekä juuri ennen kuin savuimmme Pitkämönrantaan tuli pieni kuuro mutta kuuluu lajin luonteeseen. Perjantai meni ensin kamojen purkamisessa ja sen jälkeen "kahvitellessa".







Muutaman "pohjakahvin" jälkeen olikin aika siirtyä kuuntelemaan bändiä, joka olikin vallan loistava nyt tuli niin legendaarista settiä ettei missään, oikein vanhoja heviklassikoita sekä tuoreempia hittejä! Kiitos Roundaboutin pojat! Menohan jatkui jammatessa ja virvokkeita nauttiessa! Samalla tuli töristyä tutuille ja tuntemattomille. Samoin tuli sovittua la aamupäivän ohjelma Karin ja Marian kanssa.










Riehakasta meininkiä tosiaan oli tarjolla. La aamu aukesi joillekkin ankeempana kuin toisille! Allekirjoittaneella ei ollut niin voittaja olo!



Itselleni Latoajon perinteisiin kuuluu myös vierailu Karin ja Marian tykönä ja jälleen herraa tultiin autolla hakemaan! Itse en kyllä ollut häävi seuramies sillä kyläily meni lähinnä ensimmäisien tuntien osalta täysin penkin alle vai pitäisikö sanoa sohvalla makoiluksi...reippaan tunnin nokoset ja elämä alkoi voittaa! Siihen vielä isäntäpariskunnan loistava sauna ja ruoka niin ei voinut enää valittaa! vaikka yhdessä vaiheessa päivää kuului huuto: Ota nyt edes olut tuosta ku näytät niin säälittävältä mehulasin kanssa!


Ja onhan se hieman sääälittävän oloinen tuo ihmislapsi mutta siitä se alkoi helpottamaan, muutama olut, hemmetin hyvää ruokaa ja varsinkin itseään parempi seura nosti väsyneen matkamiehen ihmisten ilmoille!! Toistan tämän kyllä joka kerta kun Latoajossa olen käynyt niin kyllä tässä seurassa ja näissä tiloissa kelpaa olla! Kiitos jälleen kaikille varsinkin Karille ja Marialle!






Tästä oli hyvä jatkaa lauantaipäivää ja iltaa! Se mikä pisti tänä vuonna silmään oli ihmisten vähyys ja syykin selvisi viikonloppua oli juhlimassa vain reipas 150 ihmistä, normaalisti kävijämäärä on siinä 300 tienoilla. Myös toinen asia pisti silmään lauantaipäivän seesteisyys, ohjelmaa oli vähän muutama kilpailu ja trubaduuri Joni Teirikangas, joka oli kylläkin aivan loistava! mutta muuten oli jotenkin todella hiljainen lauantai päivä ja ilta. Bändiä ei ollut ollenkaan ja kun karaoke alkoi se oli sisällä eli käytännössä ulkona ei ollut ketään!






Alla pari kuvaa siitä miten joillain palvelu pelaa! ensin kysytään maistuuko makkara, ne grillataan ja tarjoillaan!! Kyllä Jukan kelpaa!



Niin se la iltakin meni perinteiden mukaan! virvokkeita nauttien ja "musiikkia" kuunnelle sekä tietenkin paskaa jauhaen ja kuunnellen reissutarinoita sekä niitä itse kertoen.



Sunnuntai ei onneksi auennut niin ankeana kuin lauantai, vaan pyörät oli jo pakattuna ja mökki siivottuna klo 10 aamulla ja niin se alkoi kotimatka. Mukavasti päästiin kotiin kastumatta tosin lähellä sekin oli sillä n. 2 min pyörän pysäköinnistä alkoi satamaan! Lopuksi vielä video ajosta ja tapahtuma-alueesta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle