40. Hailuotoajo


Oulu MC järjesti nyt 40. Hailuotoajon ja odotukset juhlarallin suhteen oli korkealla, ennakkomainoksessa olleet esiintyjät ainakin lupailivat hyvää ja laadukasta kattausta! Perjantain ajokeli olikin mitä parhain! karvan alle 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi, joten mieli korkealla kohti Oulua ja Nallikari Campingiä. Perille päästiin hyvissä ajoin ja hauskanpito saattoi alkaa!


Ilmassa oli muuutakin juhlahumun tuntua kuin itse juhlaralli, sillä yksi kerhomme hemmoista täytti ko. viikonloppuna pyöreät 50 vuotta ja pitihän niitäkin juhlistaa. Lahjakalu sai viskipullon ja vieraat saivat kakkukahvit kera konjakkien ja kuohuvien!
Perjantaina juhlakansaa viihdytti James Lascelles ja iL Presidente. Ja hyvin viihdyttivätkin, teltassa oli tunkua ja laulu sekä hauskanpito raikui.


Ja siellä kaikilla oli niin mukaavaa!!


Niin se jatkui hauskanpito ihan aamun pikkutunneille asti! La aamu valkeni "pienoiseen" sateeseen ja myrskyyn, jota kyllä jatkui koko päivän! ja jo perinteinen kylpyläreissukin tuli heitettyä. Kuuleman mukaan bändeihin oli uponnut sievoinen summa rahaa ja se valitettavasti taisi näkyä muun palvelun heikkenemisenä! Aamupala oli halvimmasta mahdollisesta päästä ja eikä siinä mitään mutta kun tavara oli kokoajan loppu ja lisää tavaraa haettiin 9.30 tukusta...EI NÄIN! La ruoka (kanarisotto) oli hyvää ja sitä oli riittävästi, toisaalta salaatti lisukkeeksi ja ruokajuomaksi maito tai mehu olisi ollut nyt hyvä lisä! Nyt tarjolla oli vain näkkäriä ja vettä! Sama toistui melkein sunnuntain aamupalalla, toki kaikki ei loppunut kesken mutta osa tarjottavista kylläkin! Samoin bändejä lukuunottamatta mitään spesiaalia ei oltu järjestetty juhlarallin kunniaksi tai sitten en vain kuullut/nähnyt sitä.

Lapsi on terve kun se leikkii!
Kettingin heitossa kerholle irtosi naistensarjan voitto ja suurin kerho tuli Ruotsista! Nuorin osallistuja taisi olla 5-vanha. Muutenhan la ilta meni perinteisen kokkaremeiningin mukaan musiikkia, olutta, jutustelua ja hauskanpitoa!

La iltaa vauhditti Myon ja illan "kliimaksina" Honey B & T-Bones, molemmat loistobändejä ja omasta puolesta voin sanoa että Honey B oli kyllä aivan hyvä!Kotiinlähdön aika koittaa aina ja kait sitä on nuoruusvuosista jotain oppinut kun su pääsee lähtemään jo ennen 11 liikkeelle! Keli oli kylmä mutta aurinkoinen! Itse ralli oli onnistunut noita muutamaa kömmähdystä lukuunottamatta ja se seurahan sen tunnelman siellä tekee ei tarjoilut, vaikka ne suurta osuutta viikonlopusta näyttelevätkin! Kiitokset järjestäjille ja seuramiehille- ja naisille tämä oli ehkä kesän viimeinen kokkare! Alla vielä tunnelmia liikkuvan kuvan muodossa, ajosta ei paljoa matskua ole sillä 4-tie ei ole ihan se houkuttelevin kuvauskohde!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018