Latoajo


Melkein kesän viimeisiä kokkareita viedään, perinteinen Latoajo järjestettiin jälleen Pitkämönrannan leirintäalueella. Järjestäjänähän toimii Seinäjoen Maantiemoottoripyöräilijät ry.Vielä on tyhjää!

Oman mökin mopottimet rivissä


 


Kyllä siellä pistettiin jalallakin koreasti!

Järjestäjän mukaan porukkaa oli kertynyt viikonloppua viettämään markkaa vaille 300 eli 299 + päiväkävijät eli ihan hyvin väkeä oli paikalla.La aamun "hiljaisia" tunnelmia!

Enää ei ole niin tyhjää!


 


Kawat olivat jälleen esillä!

Myös Tunturit.


 
Sitten olikin taas sen perinteisen saunomisen vuoro, perinteitä kunnioittaen jälleen Kurikan aborginaalit Kari ja Maria tulivat matkamiestä noutamaan ja kyllä vaan kelpaa kun tällein huolta pidetään!Puitteet on kylllä kohillaan!

Saunomisen jälkeen olikin aika palata ns. varsinaiselle pelipaikalle ja siellähän meno jatkui kokoontumisajojen perinteitä kunnioittaen!Trubaduuri soitteli klassikoita laidasta laitaan!

Miten niiku omasta mielestä? onnnistuiko nuotion sytytys?

 


Palkintojen jakoa.

Karaookkea!


 
Sunnuntaina lähtökuopissa!Hyvät oli kokkareet ja miksikäs sitä valittamaan kun seurakin oli mitä parhainta! Vähän kuitenkin jäi sellainen olo että porukka ylipäätään otti aikaisempia vuosia rauhallisemmin, ei ollut sellaista kunnon biletysmeisinkiä! Kiitos oman kerhon väelle, hauskaa oli! Sekä kaikille muille joiden seurassa vietin aikaa! Jälleen yksi loisto viikonloppu ja kokkare takana! Lopuksi vielä pikkaisen elävääkin kuvaa!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle