Hailuotoajo


Viikonloppuna järjestetty Hailuotoajo on ollut perinteisesti kesän viimeisiä kokoontumisajoja, ainakin omalla kohdalla. Hailuodon järjestävänä kerhona toimii Oulu MC ja paikkana nimestä huolimatta on jo usean vuoden toiminut Nallikarin leirintäalue.

Kovaa kaupankäyntiä arvoista, Wäiski olisi ostanut kaikki mutta tytöt eivät suostuneet myymään, olisi ehkä kannattanut. Kelistä huolimatta paikalle oli saapunut kohtuu hyvin väkeä, toki jonnimmoisesta kävijäkadosta voitaneen puhua verrattuna aikaisempiin vuosiin.Perjantain bändinä toimi The Sixpack
 


Lauantain hiukan nihkeän aamupalan jälkeen olikin vuorossa perinteinen "ruosteen" poisto Nallikarin kylpylässä.
Komiat on maisemat ja komia on kelikin, kyllä tuolla kelpasi ohrapirtelöä terassilla siemailla!Pyöränpesuautomaatti, tuota tekisi mieli kokeilla joskus.Piippolan "vaari"Kisojakin käytiin iltapäivästä ja niinhän siinä taas kävi että JMK otti melekein koko potin! Naisten köydenvedossa ei saatu edes vastustajaa kun ei kukaan uskaltanu! ja renkaanheitto oli se kisa missä paikallinen adonisherkules vei voiton!

Ei ollu vastusta Oululaisista eikä liiemmälti Norjalaisruotsalais ryhmästäkään.


 
Iltaolusilla!
Norskit!
Me voittajat!


La illan bändinä toimi Professor Feelbad ja hyvin toimikin!
Uskolliset matkaratsut!Olihan jälleen hubaa koko rahan edestä! Kiitos Oulu MC ja varsinkin kiitos kaikille mukana olleille niin teille vanhoille kuin uusillekkin! Ajokautta on vielä jäljellä mutta kokkareiden puolesta tämä taisi olla allekirjoittaneen osalta tässä! Lopuksi vielä tunnelmia elävänkuvan muodossa!


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle