perjantai 21. elokuuta 2015

Pärnu


Hieman jäi kaivelemaan nämä kesän surkeat kelit ja vaikka edellisen moporeissun kelit Ruotsissa olivatkin kohillaan jäi jotenkin fiilis että jonnekkin on pakko päästä! Ei siinä kauaa tarvinnut miettiä kun valinta osui jälleen Viroon ja Pärnuuhun. Majapaikkana toimi tuttu ja turvallinen Aleksandri Pub. Annetaan jälleen kuvien puhua puolestaan!









































Vuokrasimme tällä kertaa polkupyörät, joka osoittautui erittäin fiksuksi peliliikkeeksi! Kulkeminen ja pyöräily Pärnuussa on helppoa ja turvallista. Eikä hinnatkaan huimaa päätä, kaksi pyörää, kaksi vuorokautta 36€ ja pyörät tuodaan majapaikkaan ja haetaan sieltä tuolla hinnalla! Firma josta pyöräs vuokrasimme oli Tõrukse Rattarent, jossa asiat hoituivat sujuvasti ja palvelu oli ensiluokkaista.

































Puistoja Pärnuussa riittää.











Enemmän pyöräilytunnelmia on lopussa olevalla videolla, mutta mukavaa, vaivatonta ja nopeaa oli tuolla liikkuminen ja tuli käytyä ja nähtyä sellaisia paikkoja joihin ei kävellen olisi tullut mentyä! Rantahan on toki se mistä Pärnu on kuuluisa ja hienohan se on.Vetää vertoja helposti etelän hiekkarannoille! Maisemat on kohillaan sanan jokaisessa merkityksessä ;)


























































Matkamies itse.






















































Tälläinen setä istu Citin terassilla ja tööttäili aina kun juomaa haettiin!
















Majapaikan ravintolan atmosfääriä.









 














Lopuksi vielä video reissun tunnelmista, jälleen kerran oli aivan loistava reissu. Jokuhan voisi kysyä että eikö jo kyllästytä samat maisemat mutta lyhyesti ja ytimekkäästi EI! Aina vaan jostain löytyy jotain uutta ja ne vanhatkaan maisemat ja paikat ovat kerta toisensa jälkeen näkemisen arvoisia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...