Scorpions + Kotka


Jälleen pääsi toteuttamaan yhtä haavetta eli näkemään Scorpionssin livenä! "Pojat" vetää 50. juhlavuosi kiertuetta eli mistään eilisen teeren pojista ei ole kyse! Keikka on Haminassa Bastionilla ja toinen on Pietarsaaressa, pisteet keikkapaikkojen valinnasta Eastwaylle ettei aina olla Helsingissä, Turussa tai Tampereella! Lämppäreinä on Jonne Aaron ja Silvennoinen&Maijanen Band joista varsinkin jälkimmäinen sai jalan vipattamaan!
Aaron soitti tunnetuimmat hittinsä, joka ei nyt allekirjoittanutta niin lämmittänyt, tosin sanottava on että ei huonosti vedä poika ja osaa ottaa yleisönsä! Silvennoinen&Maijanen yhdistelmä soittikin sitteen Paven omaa tuotantoa, Creamia yms. rokkiklassikoita jotka jo sytyyivät kulkijaa. Sitten pääasiaan eli Scorpareihin.Settilista näyttää seuraavanlaiselta: 
           Going Out with a Bang
Make It Real
The Zoo
Coast to Coast
Top of the Bill / Steamrock Fever / Speedy's Coming / Catch Your Train
We Built This House
Delicate Dance
Always Somewhere / Eye of the Storm / Send Me an Angel
Wind of Change
Rock 'n' Roll Band
Dynamite
In the Line of Fire
Kottak Attack
Crazy World
Blackout
Big City Nights
Encore:
Still Loving You
Rock You Like a HurricaneKeikkahan oli aivan loistava! toki ei siellä mitään hyppyspagaatteja tehty mutta hyvinhän se on ymmärrettävää kun artiestien ikä alkaa lähennellä seitsemääkymmentä mutta kyllä oli menoa ja meininkiä ilman hyppyjäkin, varsinkin bändin rumpali oli oikea ilopilleri tuli mieleen Muppet Shown Animal! Show oli hyvä ja huomaa kyllä että ihan muutama vuosi on pojilla kiertue-elämää takana, varmuus ja muu tekeminen oli kyllä sitä luokkaa! Loppuun vielä pikkaisen elävääkin kuvaa ja valitan kuvan/äänen laatua, kännykällä kun kuvaa ei voi ihmeitä vaatia!
Majoitus meillä oli Karhulassa hotelli Cumuluksessa ja on Karhulastakin sanottava että sillä on maisemansa vaikka ei sitä voi Kotkan sataman ja puistojen maisemiin verrata.


 


On niitä mopomiittejä muuallakin!Kotkahan on kaikkine puistoineen merenrantoineen ja saarinee aivan hemmetin hieno kesäkaupunki! Annetaan kuvien kertoa se mitä minä en kuitenkaan osaisi sanoiksi pukea1


Jälleen oli mukava käydä ja kun hieman saa opastusta paikalliselta kaverilta niin kulkeminenkin on helpompaa! Ensi kerralla pitää vielä käydä Varissaaressa tai jollain muulla saarella niin saa aikaan pienen merimatkankin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle