Tahko


Edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt tovi, tarkemmin laskien 17 vuotta, joten hiukan täytyy sanoa että jännitti rinteeseen meno. Mutta ensin piti tietenkin ottaa luulot pois ja mennä ns. paikalliseen tanhuille ja kyllä olin kuuntelemassa Suvi Teräsniskaa ja todettava on että ei se mitenkään huono esiintyjä ole, vaikka ei ko. artisti ihan siihen kategoriaan kuulu jota yleensä tulee kuunneltua mutta kaikkiruokainen kun olen musiikin suhteen niin ei tästä traumoja jäänyt.

Toisena päivänä koitti sitten totuus eli rinteeseen oli mentävä tai no pakkohan ei olisi ollut mutta sitä vartenhan tänne tultiin ja on se sanottava että ei se kerran opittu taito unohdu. Tyyli ei ehkä ole luokkaa Palander mutta alas tultiin ja vieläpä hallitusti. Komiat on maisemat ja keli mitä parhain että ei voi valittaa.


Ralliakin olisi päässyt ajamaan mutta himpan oli kallista. Muuten hinnoista sen verran että 3 tunnin rinnelippu 35 eskoa, lasketteluvälineet 26 eskoa, että ei nyt näin satunnaiselle laskialle paha mutta jos perheessä on esim. 4 henkeä ja lasketellaan jokapäivä vaikka se puolipäivää niin kalliiksi tulee! No nyt joku varmasti narisee että ei pidä lähteä jos on kallista, sanon siihen vain että en valita mutta ihmettelen syvästi miksi samalla rahalla mikä menee to-su majotukseen ja lasketteluun kahdelta niin olisi viikon etelässä!
Niin tästä nyt ei pidä käsittää että olisi ollut huono reissu, ei missään nimessä mukavaa oli ja kyllä se kuitenkin oli hintansa väärti! jos nyt jostain pitää palautetta antaa  niin "kylpylästä" se kun ei ole kylpylää nähnytkään!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle