Elämysmesut


Viime viikonloppuna oli myös Elämysmessut Paviljongissa. Teemoina tällä kertaa oli Kirja, Piha ja Parveke, Ruoka, Viini ja Kotimaan matkailu.

Kaikki osastot tuli käytyä läpi mutta kyllähän tuo ruoka noista se on mikä meikäläistä sytyttää ja tällä kertaa myös viini, mutta siitä voitte lukea enemmän sitten täältä.


Kirjailijoita haastateltiin


Väkeä riitti ja kirjaoja kait ostettiinkin.Harmittaa kun ei ole tullut tehtyä listaa erään lempikirjailijan teoksista, niitä olisi löytynyt kohtuuhintaan mutta en uskaltanut ostaa. Paljon oli esittelyjä ja paljon oli myös kirjoja ja lehtiä esillä!


Tämä punainen "parveke"osasto ei herättänyt kummempia intohimoja.
Siinä olisi tipulle kotia! hienoja olivat
Eipä tarttunut mukaan mitään tältäkään osastolta mutta toisaalta jos viime kesänä on ostanut terassin täyteen kalusteita niin ihmekkös tuo. 


Matkailuosastolla oli jotain mikä kiinnosti kovastikkin.Muuten mielestäni matkailuosasto jäi aika valjuksi, tai sitten se vaan ei kiinnostanut niin paljoa.Syökää kanamunia, aika outoa näyttää tipuja ja mainostaa niillä munia, eikös juuri munia syömällä me tapeta noi tiput?

 

Maistiaisia!

Maggaraa!
Tarjolla oli maistiaisia joka lähtöön ja pihimpi immeinen olisi tuolla saanut päivän ateria tosin useammassa pinemmässä annoksessa mutta kuitenkin. Tulihan tuolla maisteltua makkaroita, mehuja, rahkoja sekä suklaata.Niin mikäviini?

Kuohuvaakin oli tarjolla 


Väkeä riitti joka osastolle tunkua tosin taisi olla eniten tuolla viinipuolella ja todellakin tuosta harvinaisesta seikkailusta viinin maailmaan voipi lukestaa viskibaarin puolelta kunhan sinne tarinan runoilen.
Messut olivat jälleen ihan hauskat ja antoisat, ensi vuonna toivoisin tosin myös olutmessuja tuonne, Suomesta kun löytyy senkin alan harrastelijoita vaikka kuinka paljon, tässä siis vinkki järjestäjille!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle