maanantai 11. maaliskuuta 2013

MP-näyttely Seinäjoki


Olihan se lähdettävä vai pitäisikö sanoa läherettävä kattomahan miltä se näyttää muiden tekeminä nämä näyttelyt, Helsingin näyttely kun on ihan omassa luokassaan ja eihän sitä koskaan tiedä jos tarttuu ideoita mukaan tuonne omaankin näyttelyyn.


Hiukanhan sinänsä kalliinpuoleinen on tuo lippu






































ns. messutytöt










 

























 

































































































Siinä se on allekirjoittaneen ensi kesän kokkaripeli! No ei nyt sentään mutta kokeiltava oli, hintaa halvatun mopolla oli se reilut 15000 eskoa!






Hauska reissu, yleisöä oli ollut la hiukan yli 2500 ja su näytti järjestäjän mielestä olevan hiljaisempi. Paljon oli rakenneltuja pyöriä saatu esille mutta tavan tallaajalle ns. normiajelijalle ei paljoa muutamaa paikallista liikettä lukuunottamatta ollut tarjolla. Hiukan jäi vaisu olo ja pakko on sanoa että ihan ei saanut tuolle 10€ vastinetta. Kiitosta on kuitenkin annettava rakennelluista pyöristä sekä museopyöristä, hiukan olisi kaivannut ns. markkinatunnelmaa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...