Pääsiäispiha ja 5 tähden festarit


Toivolan vanhalle pihalle oli rakennettu viime viikonlopuksi pääsiäispiha. Myynnissä oli vanhan ajan markkinatyyliin käsitöitä, leivonnaisia ja muuta mukavaa. Koristelussa oli huomioitu pääsiäinen mukavasti ja oli siellä pari noitaakin viilettämässä. Mukavaa oli myös se että nyt pääsi rakennuksiin tutustumaan ja katsomaan miten vanhaan aikaan oli eletty.Tervetuloa!
Mökeissä oli myynnissä käsitöitä ja leivonnaisia yms. Lampaat olivat tuotu paikalle Laukaasta.

Vanhanajan pirttiä.


Makassinit olivat myös valloitettu eri myyjien toimesta.
Aika nuoret ja siloposkiset noidat.


Loimulohta!
Myös myyjät olivat mukavasti panostaneet asuihinsa.

Mukava oli taas käydä pihalla ja paljon tunnelmaan tekee juuri tämä miljöö, ilman näitä vanhoja rakennuksia ei tämä tuntuisi lähellekkään yhtä hienolta. Onneksi tämä on tajuttu säästää ja kunnostaa, uskon että vielä useat markkinat tulee näissä makasiineissa koettua.

Illalla suunta oli kyliille ja siellä järjestettävät 5 tähden festarit kuuntelupaikaksi valikoitui Harry's ja sinne tulikin mentyä jo hyvissä ajoin että pääsi istumaan.
Ensimmäisenä esiintyjänä oli Heli Kajo, tämä nuori nainen yllätti positiivisesti omantakeisilla lauluillaa joihin aina liittyi jokin mukava tarina.Toisena lavalle eksyi Marjo Leinonen white trash tämä soul ja blues tyyppinen musiikki oli loistavaa kuunneltavaa mutta lavaesiintyminen oli kyllä sitä luokkaa että mielummin vain kuuntelisin. Naisen ääni muistutti Janis Joplinia! mikä tietenkin on aina plussaa.Seuraavaksi lavalle kapusi Timo Rautiainen ja Tapio Liinoja jotka taas vetivät elokuvista tuttuja biisejä niin suomeksi kuin englanniksikin ja hyvinhän pojat vetivät ja vertaansa vailla olevia kaskujakin välillä vaihdettiin.Ja lisää pukkaa neljäntenä lavalle asteli Mikko Sipola ja Krista jotka tarjosivat ehkä illan laadukkaimman esityksen Johnny Cashin tuotantoon perustuen. Huippu oli kyllä kuunella kahden loistavan laulajan sovituksia ko. lauluista!
Viimeiseksi olin tarkoituksella jättänyt Redraman koskaan kun en ole ollut mikään rap:n ystävä mutta löytyi se paatuneesta hevaristakin se sisäinen räppäri kunhan vain se tehdään akustisesti, erittäin viihdyttävä oli setti pojalla!
Ei voi kun kehua illan antia ja tunnelmaa! toivottavasti jatkossakin tullaan tämä festari näkemään Jyväskylässä eikä mielestäni 15 eskon lippukaan ollut mikään hinnankiro, varsinkin näin jälkikäteen ajateltuna kun miettiin mitä sai vastineeksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle