tiistai 7. toukokuuta 2024

JMK:n ajokauden avajaiset

 Jyväskylän Moottoriklubin järjestämä ajokauden avajaiset, keräsi paraatiajoon huikeat 72 pyörää. Tapahtuma alkoi klubin avoimilla ovilla klo 12. klo 12.45 PJ Jari Kielinen kertoi ajoreitistä, ajojärjestyksestä sekä Fair Play-kisan säännöistä.

Fair Play-kisa on leikkimielinen kisa, jossa kerätään pisteitä. Kisa ei ole vain jäsenille, vaan kisaan voi osallistua kaikki Keski-Suomen alueella asuvat motoristit. Pisteitä saa ajetuista kilometreistä, kokoontumisajoista, ulkomaanreissuista yms. myös miinuspisteitä voi saada esim. sakoista. Kisa kestää toukokuulta lokakuuhun ja siihen voi ilmoittautua JMK:n nettisivujen kautta.






Liikkeelle lähdettiin klo 13 ja matka suuntautui hieman kiertäen Hirvaskankaan Shellille. Itse en letkassa ajanut kuin ihan viimeiset kilometrit, sillä olin kuvaamassa letkaa matkan varrella.











Shellile tuli nopeasti pitkä jono, osa tilasi ruokaa osa otti vain kahvia ja sämpylää. Mukava oli taas nähdä tuttuja ja istuskella turisemassa milloin mistäkin aiheesta. Hymy oli monella herkässä ja miksi ei olisi, monille tämä oli kesän eka ajolenkki ja sääkin oli vielä mitä mainion.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä keräsi valtavan määrän motoristeja Lahteen

  Joka vuotinen HMKP eli Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä järjestettiin tänä vuonna Lahdessa Suomen Moottoripyörämuseolla . Päätimme lähteä...