torstai 9. toukokuuta 2024

Don Huonot 3.5.24 @Lutakko

 Kun kuulin että Don Huonot lähtee juhlakiertueelle ja että yksi keikoista tulee Jyväskylään Tanssisali Lutakkoon, ei tarvinnut miettiä nanosekuntiakaan, että ostanko liput. Donkkari on ollut osana tätä maallista vaellusta jo melkein kolmenkymmenen vuoden ajan. Bändi ja sen kuuntelu jää aina välillä hieman taka-alalle mutta aina se sieltä nostaa päätään, tässä on kiistatta yksi Suomirokin parhaita bändejä.

Nyt tulee hieman huonolaatuisia kuvia keikalta ja lopuksi vielä muutaman biisin mittainen nauhoite. Kännykällä kun kuvaa ei voi liikoja vaatia.


















Don Huonot räjäyttivät loppuun myydyn Lutakon täyteen hurmokseen! En muista millään Lutakon keikalla olleen samanlaista fiilistä! (paitsi ehkä se eka Don Huonojen keikka Lutakossa 90-luvulla). Keikka koostui kahdesta osasta, ensin tuli noin tunti akustisesti ja sen jälkeen otettiin sähköiset soittimet esiin. Ikä on tehnyt bändille ja ukoille hyvää ja se näkyy niin soittamisessa kuin lavakarismassa, jotenkin en vain löydä tarpeeksi isoja sanoja keikan kuvailemiseen...Hurmos, on ehkä se mitä voisi käyttää, kuten tuossa alussa jo totesin. Kiitos Don Huonot ja toivottavasti nähdään jälleen pian!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä keräsi valtavan määrän motoristeja Lahteen

  Joka vuotinen HMKP eli Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä järjestettiin tänä vuonna Lahdessa Suomen Moottoripyörämuseolla . Päätimme lähteä...