lauantai 11. tammikuuta 2020

Jyväskylän Rompepäivät

Tästä se alkaa, virallinen kevään ja kesän odotus! Konepyöräseuran järjestämästä Jyväskylän Rompepäivistä! Tarkkaan en tiedä mutta nämä taitavat olla Suomen suurimmat rompepäivät. Kun itse saavuin paikalle n. puolenpäivän aikaan, oli Paviljongin hallit jo täynnä väkeä.
Rompepäiviltähän löytää juuri sitä mitä sen nimikin kertoo ja paljon enemmän, on osia mopoihin, moottoripyöriin, polkupyöriin ja koneisiin joita en edes tunnista. On ajokamppeita, niin uusia kuin käytettyjäkin. Lähes kaikkea löytyy mitä motoristi ja ei motoristi voi vain kuvitella! Myös aiheeseen liittyvää sisustuskamaa on tarjolla eritäin kattavasti.

Tähän väliin pieni mainos muistattehan että Jyväskylän Moottoriklubi järjestää  4-5.4. K-S MP-näyttelyn ja näyttely on järjestyksessään jo 29. Vaikka nyt joku voisi sanoa että puhun omaan pussiin mutta kieltämättä JMK:n näyttely on Suomen hienoin, varsinkin sen show-pyöräosasto on aivan vertaansa vailla!


Taas rompepäivillä vierähti useampi tunti kierrellessä ja ihmetellessä tavaran paljoutta, itse olen sen verran "nykyaikainen" motoristi ettei tuolta minulle oikein löydy mitään ostettavaa, ajokamppeita lukuun ottamatta mutta aina on mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja kyllä nytkin niihin tuli törmäiltyä ja vaihdettua kuulumisia. Kuvat puhukoot puolestaan, tuolla tosiaan kannattaa tulla käymään vaikka ei koneita tai moottoripyöriä harrastaisikaan, varmasti löytyy mielenkiintoista ihmeteltävää niin perheen isommille kuin pienemmillekin, sitä hameväkeä unohtamatta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viskit ja juustot tasting @Teerenpeli Jyväskylä

Ai ai tätä oli odotettu! Tasting, jossa yhdistetään ruokaa tai jotain naposteltavaa hyvän juoman kylkeen. Ihan ensimmäisenä ei itsellekään o...