sunnuntai 25. elokuuta 2019

Särkänniemeen, Särkänniemeen

Olen aina tykännyt huvipuistoista ja laitteista, nyt tosin takana useamman vuoden tauko ja pieni pelko oli siitä, onko jo vanhuus iskenyt ja kestääkö maha ja pää laitteita. Eli suunta kohti Särkänniemeä ja testaamaan miten äijän käy. Liput eli ranneke ostettiin etukäteen ja hintaa sille tuli 42€/kpl.





Paljon oli porukkaa liikenteessä ja osaan laitteista joutui jonottamaan aika pitkäänkin mutta elämä on! Ensimmäiseksi menin MotoGee:n. Muut laitteet missä kävin oli BoomKeinukaruselli, Troikka, Tornado, Koskiseikkailu, Half Pipe, X, Auto Racing ja Hype.  Itsehän kärsin korkeanpaikankammosta, mutta olen siinä mielessä masokisti, että uhmaan tuota kammoa, kun siihen mahdollisuus, vaikka suurin osa noista laitteista sotii ns. omaa maalaisjärkeä vastaan. Pelottavin laite noista oli X, jossa oikeasti tuli epämukava olo ja pelko siitä, että hitto jos tästä tippuu, joten puristin turvakaarta niin että kämmenet olivat valkoiset, kun kyyti loppui. 


X

Hype



MotoGee


Tornado

X

Troikka

Hauskin laite oli Boom, jossa kävin pariinkin otteeseen, siinä saa sen tunteen mikä lapsena tuli vatsanpohjaan, kun autolla ajettiin mäkiä hieman kovempaa vauhtia. Tämä vain kertaa 10!  Troikka oli ainut laite jossa tuli hieman "huono" olo, mutta kun kävi siinä välissä pyörähtämässä Koiramäen eläinpuistossa, niin pää ja vatsakin ehti rauhoittumaan. Hype oli myös loisto laite, siinä pääsee sellaiseen vapauden tunteeseen ja kokee vauhtia, kieputusta ja korkeuksia.














Koiramäki on kyllä hauska paikka ja siellä voi bongata samoja pikku jujuja mitä on Kunnaksen kirjoissakin, pieniä yksityiskohtia pulpahtaa esille. Koiramäen jälkeen tuli käytyä vielä muutamassa laitteessa ja sitten alkoikin olla aika lähteä kotiin. Jos vähänkään käyt useammassa laitteessa ja haluat käydä muuallakin kuin huvipuistossa on tuo Särkänniemi-ranneke oiva valinta, silloin pääset joka paikkaan, ilman lisämaksua. Muutenhan tuolla on kallista, myymälöissä yms. ja se mistä valitan, on parkkeeraaminen 15€ on jo ryöstöä siitä, että pidät auton kentällä, olkoonkin niin että tuolla menee koko päivä.



High Voltage

Koskiseikkailu


Erittäin mukava, vaikkakin pitkä päivä! ja mukava huomata, että näin aikuisellakin iällä kestää noita vetkutuksia! Tälle kesälle ei taida toista reissua huvipuistoon ehtiä tekemään mutta kyllähän Power Park ja Linnanmäkikin pitäisi kokea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...