tiistai 20. elokuuta 2019

Haanpään kesäkahvila

Tästä on useasti ajanut ohi, kun mennyt Tamperetta kohti tai tullut sieltä takas mutta nyt lähdettiin ihan varta vasten käymään vohveli kahveella. Kyse siis Haanpään kesäkahvilasta, jossa kahvilan lisäksi voi tutustua maalaiselämään niin rekvisiitan kuin eläintenkin muodossa. Pihassa on alpakoita, lampaita, kanoja, kääpiövuohia ja muutama kissa.





Paikka on hieno ja siellä on paljon esillä vanhoja maatilan esineitä ja pieni kirpputorikin löytyy kahvilan perältä. Kaksi kunnon paksuista vohvelia hillolla ja vaniljakastikkeella sekä kaksi kahvia kustansi 11€.






Kahvilaa mainostetaan alpakoilla mutta onhan siellä tosiaan paljon muutakin nähtävää! Alpakka on muuten vekkulin näköinen elukka ja arka kuin mikä. Itse pidin parhaina noita kääpiövuohia, tarmokkaita pikkuotuksia, joita sai silitellä ja se ääni mikä niistä lähti, repesin täysin, kun ne alkoivat "määkimään"







Menkää ihmeessä käymään, hauska ja mukava paikka, jossa tulee hyvälle mielelle! Paikka on auki ti-su 11-18 ja sivujen mukaan viimeinen aukiolopäivä on 8.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...