sunnuntai 4. elokuuta 2019

Salo-ajo

Viikonlopulle oli kaksi vaihtoehtoa, joko Ponutaival Kiteellä tai itselle uusi kokoontumisajo Salo-ajo. Säätiedotteita kun pe aamuna selailin, niin ei tarvinnut miettiä kumpaan lähtee, kohteeksi valikoitui Salo MC:n järjestämä Salo-ajo. Klubilaisista ralleja kanssani karkuun halusi lähteä Harri alias Dickinson 😝. Ajoreissu paikanpäälle oli varsin mukava, hienoja tieosuuksia paikka paikoin. Itse paikka oli Klippulan leirikeskuksessa, aivan meren tuntumassa.


Paikka ei ole kovin iso mutta tilaa löytyi hyvin teltalle, tarjolla on myös sisämajoitusta varsin huokeaan hintaan. Ralli on pieni, kävijöitä arviolta reilu 70. H:n kanssa laitoimme merkille että paljon oli isoja matkapyöriä mukana. Ohjelmaa oli pe iltana bändin ja karaoken kera. Tietenkin perinteiset ralli tutustumiset ja uusien tuttavien tapaamiset kuuluivat asiaan.Bändi soitteli mukavasti rokkihenkistä musaa ja välillä vähän hitaampaakin musiikkia. Aamupalalla olikin mukava yllätys kun kaveri oli kitaran kanssa lauleskelemassa.


Aamupalan jälkeen tulikin tehtyä jotain mitä en ole aikaisemmin kokkareilla tehnyt, eli lähdettyä ajelemaan motskarilla, tästäkin on kiittäminen H:ta, jolla oli ihan asiaakin Turun puolelle. Samalla ostimme pyörääni ajovalon, hintaa 9.9€. joka olisi merkkiliikkeessä maksanut 45€!! (siis Suzukin alkuperäislamppu). Soitin Salolaiseen pyörähuoltoon että ehtivätkö vaihtaa polttimon ja jos ehtivät mitä se maksaisi, ei voi taas kun ihmetellä mistä ne näitä hintoja repivät ja siis tuo on vain polttimon hinta eli työt vielä päälle. No poltin ostettiin ja itse vaihdettiin, joten hintaa sille tuli tuo 9.9€ + pari Lidl:n asennusolutta. 
Lapsihan on terve kun se leikkii ja kun ajoimme Nunna nimisen taajaman ohi, eihän sitä malttanut olla ottamatta kuvaa näin siis minä ja H tulimme Nunnaan 😋. Saman matkan varrella oli koulu, jonka pihassa oli lintuja, niin pitihän niilläkin päästä ratsastamaan.

Lauantai-iltana oli kisoja niin yksilö kuin joukkue. H:han innolla ilmoitti meidät molempiin! Yksilökisana oli kännilasikävely, lasit aiheuttavat n. 1.5 promillen humalaa vastaavat näköharhat (voin sanoa että noin sekaisin maailma ei mene vielä 1.5 promillen jurrista) Mutta siis kierrettiin reitti, istuttiin tuolille, noustiin ylös ja koitettiin heittää renkaita maassa oleviin tappeihin.


Ihan ei mennyt suoritus putkeen! Jostain syystä H keräsi itseensä ötököitä, en sitten tiedä johtuiko se ominaistuoksusta vai lakin väristä mutta hyvin sai olla itse rauhassa kun kaikki kerääntyivät H:n päähän.


Joku oli tuonut omatkin karaokevehkeet mopolla mukanaan ja kylähän siinä porukkaa riitti laulamassa!

Joukkuekisaan siis osallistui team JMK, vahvistettuna Raumalaisella yksilöllä. Kisassa kolmiopilkillä pilkittiin puukiekkoja alueen ulkopuolelle sekä heitettiin maassa olevaan tikkatauluun tikkoja. Aikaa otettiin kauanko palikoiden nostaminen kesti ja lopuksi tikkojen yhteistulos vähennettiin ajasta. Kuinka ollakaan voittohan sieltä pätkähti JMK+Rauma joukkueelle ja siihen kun vielä H sai pisimmän matkan palkinnon, niin ei voi JMK:n menestystä väheksyä!
Tuo pilkkiminen ei muuten ollut niin helppoa kuin aluksi voisi kuvitella. La ilta jatkui karaoken ja muun musiikin merkeissä, samalla siinä tietenkin turistiin niitä näitä ja naureskeltiin kommelluksille. La-su välinen yö oli perkeleen kylmä, +2 oli alimmillaan, hiukan oli teltassa kesämakuupussin kanssa vilakka nukkua. Kiitos Salo MC, mukavan rallin piditte ja tällä kokemuksella voi suositella ja tulla toistekin viettämään hauskaa viikonloppua! Lopuksi vielä ajokuvaa ja on siinä pätkä siitä pilkkimisestäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...