Muuramen markkinat


Markkinat järjestettiin 9.-10.6 ja tänä vuonna markkinapaikka olikin vaihtunut kun se siirrettiin ns. Muuramen torilta "uuden" ostoskeskuksen pihaan. Tästä netissä käytiin monenlaista keskustelua, oltiin puolesta ja vastaan. Itse pidin tätä hyvänä uudistuksena, tilaa oli enemmän kuten myös myyjiä, tosin se 4 vai 5 lakumyyjää oli vähän liiottelua mutta silti.
Minusta markkinat on markkinat oli ne sitten missä tahansa, paikalla ei sinänsä ole väliä tietenkin jos kyse olisi ollut esim. keski-aikamarkkinoista olisi alue ollut turhan moderni mutta kun kyse on markkinoista joissa tosiaan myydään grilliteltoissa vaatteita, leluja, lakuja, makkaraa yms. niin alueella ei todellakaan ole merkitystä. Ainut mikä tuolla epäonnistui pahasti oli paikoituksen ohjaus se oli aivan lasten kengissä mutta varmasti vahingosta viisastuneena tilanne korjataan ensi vuodeksi ja kuulema kävijämäärän kasvua ei osattu ennakoida.

Samallahan tuolla järjestettiin Metsofestit ja saatiin alueelle iso teltta missä oli anniskeluoikeudet ja esiintyjiä eli oikeaan suuntaan ollaan menossa! Toivotaan että markkinat tästä vielä kehittyvät ja paranevat!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle