JMK:n ajokauden avajaiset

Jälleen oli se aika kun kerhon puitteissa avataan virallisesti ajokausi ja samalla tuodaan hieman harrastusta esille, sekä kerrotaan muille tielläliikkujille että moottoripyöräilykausi on alkanut. Killerin parkkipaikalta startattiin ja mukavan pikku ajolenkin pääteeksi pysähdyimme Suomen ilmailumuseon pihaan.

Alkuun keli tuntui jopa viileältä mutta kun se setä aurinkoinen nousi niin alkoi kelikin lämpiämään. Perillä Tikkakoskella oli hidasajokisa, jonka voittaja pääsee kisaamaan halutessaan Suomen hitain motoristi-kilpailuun, joka järjestetään Yyteri-meetingin yhteydessä!


Kuten kuvista näkyy voi myös hujanhajalla ja peltilehmälläkin ajaa hitaasti! Samalla käynnistyi FairPlay-kisa, joka on leikkimielinen kilpailu kaikille Keski-Suomen talousalueella asuville motoristeille. Pisteitä saa ajetuista kilometreistä, klubiaktiivisuudesta, kokoontumisajoista, ulkomaan matkoista yms. Miinuksia taas tulee sakoista, huomautuksista ja muista rikkeistä. Kisa kestää lokakuulle ja sen jälkeen parhaat palkitaan suurin elkein ja hienoin palkinnoin! Niin ajokauden avajaiset on avoin kaikille motoristeille, ei siis tarvitse olla kerhon jäsen ja sama pätee myös FairPlayhin, kunhan asuu Keski-Suomen alueella! Komea oli kyllä letka ja Tikkakoskella parkissa olikin noin 113 pyörää, jos nyt allekirjoittanut edes jokseenkin laski oikein! Lopuksi pukkaa vielä videota tapahtumasta.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018