Don Huonot @Pakkahuone

Olen viimeksi nähnyt Don Huonot livenä joskus 90-luvulla ja nyt en edes ehtinyt saada lippuja Jyväskylän keikalle niin oli lähdettävä tälle nostalgiatripille Tampereelle. Pakkahuone ei ollut paikkana yhtään pöllömpi tälle keikalle. Keikkakiertuehan juhlistaa bändin Hyvää Yötä ja Huomenta levyn syntyä, josta on nyt kulunut 20 vuotta. Lämppärinä toimi Elias Gould.
Pojat oli kyllä niin timanttisessa kunnossa, ei voi kuin ihmetellä sitä musiikillista taitoa, joka kattaa koko bändin. Pääsi ihan samaan fiilikseen kuin silloin aikoinaan mutta toki ehkä hieman rauhallisemmissa merkeissä mutta tunne oli sama!Bändin historiassahan on ollut paljon ristiriitoja ja henkilökemiat ei aina ole kohdanneet, nyt olin huomaavinani hieman samaa Kalle Aholan ja Kie von Hertzenin välillä sillä kaverit selvästikkin välttelivät toisiaan lavalla mutta tämä ei mitenkään näkynyt musiikillisessa annnissa ja ei haitannut keikaa mitenkään ja pojat silminnähden nauttivat soittamisesta ja keikasta kuten koko Pakkahuone!
Kiitos Donkkarit että pääsin vielä tälle matkalle ja fiiliksiin. Aivan timanttinen keikka ja fiilis, tällä pärjää taas pitkälle ja toivottavasti tämä ei ollut viimeinen keikkanne! Pahoittelen jälleen kuvien ja videon huonoa laatua mutta pikku pokkarilla ja GoProlla ei parempaan pysty!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle