28. Savojärven telttakokoontuminen

Tästähän alkaa jo tulla perinne kun nokka suuntautui jo toista kertaa Auranmaan Moottoripyöräilijöiden järjestämään Savojärven telttakokoontumiseen. Jälleen voi ensimmäiseksi lähettää terveiset Forecalle ja Ilmatieteenlaitokselle, kun ette osaa edes arvata säätä 3 tunnin päähän! Eli toisin kuin luvattiin vettä tuli perjantaina! Tänä vuonna paikalle oli eksynyt noin 130 kanssamotoristia! Niin kuin kokkareet yleensä ei tämäkään tee poikkeusta sillä teltan pystytyksen jälkeen meno on varsin perinteistä eli virvokkeita, hyvää seuraa ja hyvää musiikkia.


Musiikillisesta annista vastasi tänä vuonna Kauniit ja Rohkeat, jotka veti taattua rokettirollia niin lontooksi kuin Suomeksikin! Porukka viihtyi ja jorasi.
Lauantain perinteinen aamupalapussukka! Niin rallimaksu on 30 euroa ja sillä saa yhden aamupalan ja lounaan sekä ohjelmat. Toinen aamupala maksaa vitosen, sinänsä hieno systeemi niille jotka jotka yöpyvät vain pe-la tai niille jotka saapuvat vasta lauantaina. Toki tämä sitoo ruokailuun yhden joka keräää liput ja tarvittaessa rahastaa! Yksi tämän rallin mielenkiintoisita tapahtumista on se että lauantaina tehdään aina retki jonnekkin. Viime vuonna se oli Enkelipuisto ja tänä vuonna kierrettiin Savojärven lenkki, joka kulki komeiden suo ja aarniometsämaisemien poikki tehden reilun kuuden kilometrin kierroksen!Hiemanhan tämä sekalainen ja ei välttämättä ihan kaikilta osin selväpäinenkään joukko herätti hilpeyttä ja ihmetystä muissa patikoitsijoissa saati sitten niissä muutamassa ulkomaalaisryhmässä jotka tulivat vastaan! Retken jälkeen saikin jo sitten valmistautua ruokailemaan ja jälleen soppatykistä kunnon hernekeittoa ja näkkileipää, kyllä sillä Suomalainen mies jaksaa ja pörisyttää! Lauantaina oli perinteiset kisat: moottorinheitto, maitokärryajelu ja Piiri Pieni Pyörii.

Bändin virkaa hoiti lauantaina karaoke ja palkinnotkin jaettiin, tällä kertaa ei meikälle tullut pisintä matkaa miehissä! Kelikin oli mitä mainioin, taisi olla kesän ainut kokoontumisajo jossa sai olla t-paita päällä!

Aamulla olikin jo aikaisin jonoa aamupalalle ja niin sitä tuli itsekkin lähdettyä varsin hyvissäajoin kohti kotia! Kiitos järjestäjille, loisto ralli jälleen kerran!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018