maanantai 31. heinäkuuta 2017

Rottaralli

Onkin jo vierähtänyt aikaa kun viimeksi olen Rottarallissa ollut, perinteisesti kerhostamme on täällä runsas osanotto, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta! Rottahan on MC Road Ratsin järjestämä kokoontumisajo, jolla on hyvinkin laadukas maine ja niin vaan taas kaikki pelasi todella loistavasti tänäkin vuonna. Rallipaikkana toimi Hotelli Heimarin alue.Aluehan on hyvinkin iso ja palvelut siellä tosiaan toimivat hyvin, järjestäjällä on onneksi hyvä porukka talkoolaisia, jotka hoitavat hommansa moitteettomasti. Suomen molemmat sääarvauslaitokset olivat luvanneet viikonlopuksi monsuunia, joten isot katokset mukaan, mutta kuinka ollakkaan eihän ne arvaukset paikkaansa pitäneet vaan perjantain pikkukuurojen jälkeen oli suorastaan hellettä!Bändeissäkään ei ollut moittimista ja Mikko Herranenhan osaa kyllä vetää hyvin ja biisitkin sopii juuri minun pirtaan. Muina bändeinä viikonlopun aika soittivat Unholan Pojat, Burn, Joffel Project, Nurnas ja DDR joista viimeisintä en kuullut ollenkaan kun väsy iski kesken illan!


Yön aikana olimme saaneet oman puutarhatontunkin vartioimaan leiriä. Aina vaan ei jaksa omaan telttaan, tosin kaverin teltta oli ihan toisella puolella aluetta...tai eka kysymys oli että mikä maa? 😆 Niin se kääntyi perjantai lauantaiksi ja meno sen kuin jatkui, kelit ja meininki oli kohdillaan. Täytyy kyllä ihan erikseen antaa kiitosta siitä miten hyvin aamupalat ja ruokailut Rotassa toimivat ja ruoka on todella hyvää ja sitä on riittävästi!
Niin tuli oikein palkintojakin, suurin kerho joka oli tosin jaettu Tasavalta MC:n kanssa molemmilla 19 osallistujaa, joten me saimme suurimman kerhon palkinnon ja Tasavalta MC sai suurin kerho kilometrit palkinnon. Kaikki kiva loppuu aikanaan ja ajoissa on himmattava että pääsee sunnuntaina kotiinkin! Hieno oli sumu aamuyöstä pellolla kun siinä joutui ulkona kesken unien pyörähtämään! Kiitos Kaikille mukana olleille, huippu viikonloppu! Kiitos järjestäjille. Oli taas mukava tutustua muutamaan uuteen ja nähdä vanhoja tuttuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...