lauantai 14. tammikuuta 2017

Rompepäivät ja Choppertori


Perinteinen K-S Konepyöräseuran järjestämä Rompepäivät aloittaa aina ns. pyörävuoden ainakin itsellä, sillä se on vuoden ensimmmäinen tapahtuma joka pyörii moottoripyörien ympärillä. Tosin on todettava että tavaraahan tuolla on kirnusta perämoottoriin ja löytyypä jopa taidehistoriallisia julkaisuja menneitä ei niin sheivatuilta vuosilta!
Kolme hallia oli täynnä mitä ihmeellisempiä ja toistaan vanhempia hilavitkuttimia, porukkaakin oli ihan tungokseen asti. Kävijämäärää en osaa arvioida mutta mitä siinä juttelin järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa niin väkeä oli riittänyt ja hyvin oli kauppakin käynyt.

Toinen samaan aikaan järjestettävä tapahtuma on OHNO MC:n  Choppertori. Tämä tapahtuma on Tanssisali Lutakon tiloissa ja siellä ei ole niin paljoa tätä ylimääräistä "krääsää" vaan enemmän on keskitytty pyörien osien myyntiin. Väkeä oli sielläkin ja hieman ehkä "riehakkaampi" meininki kuin Paviljongissa.
Niin se vierähti useampi tunti ihmetellessä tämän maaliman tavaranpaljoutta ja sitä miten ne jotkut osaa ja jaksaa värkätä vaikka ja mitä. Tulihan tuossa samalla tavattua muutamia tuttujakin, joihin ei ole törmännyt pitkään aikaan! Moottoripyöräily on siis myös sosiaalinen laji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viskit ja juustot tasting @Teerenpeli Jyväskylä

Ai ai tätä oli odotettu! Tasting, jossa yhdistetään ruokaa tai jotain naposteltavaa hyvän juoman kylkeen. Ihan ensimmäisenä ei itsellekään o...