Tahko

Heti alkuun sanon että nyt ei tule tekstiä rinteistä eikä niiden kunnosta sillä rinteeseen asti en päässyt! Enemmänkin tunnelmia ja kuvia viikonlopusta! Mutta siis viikonloppu Tahkolla ja siihenhän kuuluu hyvää seuraa, juomaa ja ruokaa. Ruuasta ja juomasta voi lukea yksinäisestä viskisieposta. Tahkohan on näin Keski-Suomesta katsottuna mahtavan lähellä ja Tahkoa voi hyvällä omallatunnolla sanoa jo kunnon laskettelu- tai talviurheilukeskukseksi.
Perjantain alkuilta meni näppärästi hekotellen ja hieman kuppia ottaen mökissä ja siitä matka suuntautui pienen kävelylenkin muodossa ravintola Kunkkuun, menoa ei paljoa ollut, ihan suoraan sanottuna oli hiljaista...toisaalta ei se kyllä yhtään haitannut sai juomaa nopeasti ja pystyi keskustelemaankin huutamatta.Lauantaina osa porukasta lähti rinteeseen, toiset hiihtämään ja toiset vain nauttimaan ulkoilmasta. Nopeasti meni tuokin päivä ulkosalla, syödessä ja loppuillasta istuskellen mökissä ja pelatessa Aliasta. Sai taas nauraa itsensä tärviölle!


Yksi tosimotoristikin osui kohdalle, hieman tuo katseita keräsi kun puotti Tahkon suoralla menemään, noilla ajoilla ei ehkä tuleva verokaan tunnu niin pahalta!


Pientä kuohuvaa piti myös ottaa juhlistamaan hyvää viikonloppua ja ystävyyttä. Kiitos kaikille jälleen mahtavasta viikonlopusta ja seurasta! Suoraan sanottuna ilma teitä elämä olisi paljon köyhempää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle