Linnareissu


Savonlinnan Motoristien järjestämä Linnareissu järjestettiin 5. - 7.6 ja  oli kesän ensimmäinen kokoontumisajo. Paikka oli Kerimäen Pääkannassa ja järjestyksessään tämä Linnareissu oli 20.
Maisemat olivat vähintäänkin kohtuulliset! Järjestelyt pelasivat rallissa hyvin ja vesi oli perhanan kylmää, tällä retkellä tuli heitettyä talviturkki pois!Sponsoripyöräkö?


 


Hauskaakin näytti olevan.

Ylläolevat kaksi kuvaa kertoo rantakalan teosta, ohjelmaan oli laitettu la päivälle ohjelmanumeroksi Rantakala ja tuohonhan ei tullut kuin sipulia, voita (paljon voita) vettä, mausteita ja silakkaa, pitänee sanoa että ei tullut lempiruokaa tuosta ei!Kilpailuin oli oluenjuontia polkupyörää polkemalla ja kolikon kuljettamista pakaroiden välissä ämpäriin....osa suorituksista ei kestä päivänvaloa ja tarkoitan tuota kolikon kuljettamista!
Veikeät aamumunat!


Kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille, taas oli hupaa koko rahan edestä! Sen verran hyvä maku jäi suuhun että ensi vuonna tuonne voisi mennä uudestaan! Su päivä oli kyllä haasteellinen heti aamusta, kun tuuli niin perhanasti ettei meinannut saada leiriä purettua ja ei se ajaminenkaan niin herkkua ollut niissä puuskissa. Vielä videota pukkaa ajamisesta ja itse paikasta!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle