Kuopion MP-näyttely


Tulipahan käytyä Kuopion moottoripyöräklubin järjestämä MP-näyttelyssä 17.5. Ensiksi moitteet Suomen säätiedotuksille la yönä klo 24 katselin säätiedotusta, joka lupasi hienoa sateetonta +9 keliä niin Jyväskylään kuin Kuopioonkin, pieleen meni JKL:n päässä paistoi aurinko mutta Kuopiossa lämmintä 4 ja vettä sataa, eli enemmänkin sääarvauksia nämä on, ennusteilla kun on tapana edes jotenkin pitää paikkansa!
No joo mutta asiaan, liput näyttelyyn maksoivat 8€ ja näyttely järjestettiin Kuopiohallissa, pihassa oli hyvin tilaa pyörille ja pihaan oli muutenkin laitettu toimintaa, koeajoja tarjosi Honda, Ducati, KTM ja Victory. Oman kivan lisän näyttelyyn toi hyppynäytökset, jotka olivat kyllä päätähuimaavia.

Halista oli käytössä osimoilleen puolet tai vähemmän, alue kokonaisuudessaan oli kierrety noin 5 - 10 minuutissa, jos et jäänyt suustasi kiinni. Aika vähän oli nähtävää, kuitenkin pyöriä oli saatu kohtalaisesti paikalle mutta jotenkin tuosta jäi valju olo. Toki hattua on nostettava aina kun homma tehdään talkoilla ja tälläisen tapahtuman järjestäminen on aina iso ponnistus ja sen takia mielellään rahat kerhollle vienkin tässä muodossa.
 

Keli varmasti verotti osan käviöistä ja mitä muutaman näytteilleasettajan kanssa juttelin niin kovin kovaa ryntäystä ei tapahtuma valitettavasti saanut...toki en tiedä mikä on ollut kävijätavoite, joten toivottavasti siihen ollaan päästy tai edes lähelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018