Kontioralli


Helsingin MP-näyttelyssä julkistettu 49. Kontiorallin kontrollipaikka oli tänä vuonna Alavudella ja järjestävänä seurana MP69:n kanssa oli Alavudenseudun Moottoripyöräilijät. Osa joukoista oli lähtenyt jo aikaisemmin, mutta kun miehet pääsevät shoppailemaan Keskiselle meneehän siinä aikaa, joten kontrollissa törmäsimme etujoukkoihin.Kontiorallin idea on se että vasta kontrollissa kerrotaan missä varsinainen rallipaikka on, tänä vuonna se suuntautui Nummijärvelle, Nummijärvi Campinkiin. Paikkahan ja varsinkin keli oli mitä mahtavin ja leirin pystytyksen jälkeen olikin käytävä kylpemässä ja sitten ehtikin hetken rauhoittua ennen siirtymistä ns. bilealueelle!
 Se "etujoukko"
Väkeä ja onneksi myös tonttia riitti kaikille.
 Nyky"nuoriso" heti räpläämässä kännykkää!

 Kylmät huurteiset ja alkaa jo hymyilyttämään.

Matkamies ite ja joku länkkäri!


Menohan jatkui perinteiseen rallimeininkiin kuuluen elävän musiikin merkeissä ja virvokkeita nauttien.
Ilo irti elävästä musiikista!

 


Bändin sanoin: paidat pois ja lavanedustalla on miehiä :)

La aamu valkeni hieman perjantaita viileämpänä ja aamupalalla riittikin porukkaa jonoksi asti, jopa kontiokaupassa kävi ruuhkaksi asti immeisiä! Joku ihmettelikin että onko ilmaisia ämpäreitä jaossa. La iltana kyselin kävijämäärää ja minulle ilmoitettiin lukema 901, joten ihan muutama muukin oli eksynyt paikalle.

Maisemat oli kohdillaan.
Miten niinku omasta mielestä meni?


Niitä ämpäreitä.

Joulupukkikin oli paikalla
Järjestäjän tervehdys......ja  valtuutetun tervehdys sekä palkintojen jakoa.
Su aamun maisemia.


On nostettava hattua Alavudenseudun Moottoripyöräilijöille, sillä järjestelyt toimivat moitteettomasti! Toki paljon apua tulee varmasti myös MP69:n porukalta! Tunnelmansa ja järjestelyiden puolesta yksi parhaista Kontioralleista joissa olen ollut! Kiitos kaikille mukana olleille tutuille, tuntemattomille ja järjestäjille! Loppuun vielä hieman videota matkasta ja paikasta, valitettavasti akku loppui, joten itse paikasta on hieman heikonlaisesti kuvaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle