XXXVII Int. Kotas-Ralli

Niin vaikka kyse onkin reissunblogista niin kirjoitan kuitenkin vaikka tämähän ei nyt ole varsinaisesti reissu vaan tapahtuma ja kun matkaakin pelipaikalle on vaivaiset 6 kilsaa ei voida oikein "reissusta" puhua. Kuitenkin tapahtumana niin merkityksellinen että juttu on kirjoitettava.

Kyseessä on siis Jyväskylän Moottoriklubin järjestämä kokoontumisajo joka on Suomen vanhin samassa paikassa järjestetty ralli, nyt jo siis 37. kerran! Alue on Kotasen leirikeskus Jyväskylässä ja paikkana mitä mainioin ko. tapahtuman järjestämiselle. Työtä siellä riittää sillä kaikki on rakennettava itse rakennuksia lukuunottamatta eli sähköt yms. muut härpäkkeet puuttuvat alueelta kokonaan. alueella on kioski/keittiö rakennus, lato, aitta ja sauna.

Rallin rakentaminen alkaa torstaina jolloin kastaan teltat, esiintymislava yms. tarpeellinen valmiiksi perjantaita varten ja tietenkin sähköt rakennetaan myös to päivänä.

 Vessojakin on!
Tässä vaiheessa homma oli vielä täysin alkutekijöissään.


Puolijoukkue- ja 10-telttoja oli yhteensä 21 kpl.


Pikkuhiljaa lavoja tyhjäksi ja esiintymislavan rakentaminen pääsee vauhtiin.
Kuva:Marko HolmbergKuljetuskalustoa on lainassa jos jonkinlaista

Niin saatiin kaikki valmiiksi torstaina ja ensimmäiset rallivieraatkin saapuivat to illan aikana. Perjantaita varten siis kaikki valmiina! Niin alkoi perjantaina aamusta asti tippumaan väkeä tasaisena virtana iltapäivällä oli portilla jopa tungosta ja jonoa. Näin oli saatu ralli käyntiin, kelit ennusteet lupasivat säiden puolesta huonoa mutta keli oli vallan mainio. Niin alkoi ohjelmat ja oli mukava jälleen nähdä tuttuja vuosien varrella tutuksi tulleita kävijöitä niin kuin uusiakin kasvoja.

Talkooporukkakin pääsi nauttimaan välillä vapaa-ajasta.Pelso Pub on vain k-18 jo pelkästään ohjelmatarjonnaltaan!


Grilli palvelee myöhään yöhön ja sanontahan kuuluu: Päätä päiväsi JMK:n grilliherkuilla!


Myös tähtien välistä matkailua harrastetaan.Terassilla rokki soi ja juoma maistuu.Kyllä se on Elvis! He is back!
Husbänd pisti porukaan vipinää!

Niin vaipui yö Kotaselle mutta porukka jaksoi bailata ja kekkuloida aina aamun pikkutunneille asti jotkut jopa sen yli. Menohan Kotasessa on ehkä hieman ronskimpaa kuin muissa kokoontumisajoissa tai ainakin niissä missä allekirjoittanut käy.
La porukalle aamupalaa, jotta koneet saadaan taas käyntiin ja uuteen nousuun! La ohjelmassa oli karaokea, Pelson Pubia, ruokailua sekä kilpailuja, elävää musiikkia ja eroottisia tanssijoita!Aamupalalla olot olivat hyvät ja osalla vieraista hyvin huonot!


Perinteikäs lentopalloturnaus pidettiin aamusta osa pelaajista oli nauttinut hieman kuntojuomaa!

Karaookkeakin laulatettiin välillä! Kyllä se motoristikin osaa laulaa, pari oikein mallikasta suoritusta tuli kuultua!

Ja Pelso sen kuin palvelee ja tarjoaa tv:stä silmänruokaa!
Terassilla riitti porukkaa aamusta asti!


Kopterirace keräsi osallistujia kivasti, tyylejä oli niin monta kuin osallistujiakin.


Välillä mopo jopa karkasi käsistä!


Niin se akseli lentää, kilpailija oli tullut venäjältä asti!


Toisilla se lensi pitemmälle ja toisilla hieman lyhemmälle.


Tytöt paistelivat letunviuhakkeita ja muodot olivat mitä mielikuvituksellisempia.


Illan bändi Black Passat heitti niin hyvän setin että!


Tässä on se syy miksi Kotanen on rohkeille aikuisille motoristeille!

Bändi jatkoi hyvällä linjalla ja porukka viihtyi!Kaikki hyvä loppuu aikanaan niin koitti sunnuntai myös Kotasella, osa pääsi lähtemään jo aamutuimaan ja osa on varmasti vieläkin leiriytyneenä tätä kijoittaessani 8.8.11 Mutta hommahan ei tietenkään pääty tähän vaan kaikki mitä on rakennetu on myös purettava. Toki vielä su aamulle oli perinteikäs palkintojen jako jossa palkinnoksi voi saada mitä vaan airon ja saksalaisen lyhytelokuvan väliltä. Palkintoja saavat mm. pisin matka (miehet/naiset), kilpailujen voittajat ja muutama erikoispalkintokin jaetaan erinnäisistä suorituksista tai esiintymisistä viikonlopun aikana.


Palkintoja tulee ja tulee!


Jakajina T.Mononen, J.Koivu, S,Ruuska sekä A.karjalainen.


Tämä palkinto tuli erikoisimmasta asusteesta vai pitäisikö sanoa asusteen puuttumisesta!

Meillä on 99% sadetakuu ja sanontahan kuuluu: jos Kotasella ei sada tulee huono varisvuosi joten se on ainakin pelastettu!Jälleen oli yksi Kotanen takana ja haluankin kiittää suuresti kaikkia vieraita ja yhteistyökumppaneita! Sillä ilman teitä ei meilläkään näin hauskaa olisi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle