Pitkäjärvi meeting

Tämä kalenterissa oleva varsin uusi kokoontumisajo järjestettiin nyt toisen kerran, järjestävänä kerhona toimii konepyoraklubi. Paikkana toimii Pitkäjärven vapaa-ajankeskus.
Matka siis alkoi pe aamuna kohti Kokemäkeä, reitti kulki Tampereen ohi, josta käännyttiin Raumaan johtavalle tielle ja sieltä pääsikin ihan pelipaikan viereen.


Tauko matkan varrella, kahvi on motoristin yksi parhaita ystäviä.


Leirit pystyssä, hieman pröystäilyä mutta kyllä kunnon penkki pitää olla! juomatelineet ja kaikki.


Kaikki kolme pyörää paikalle.Sinänsähän näissä kokkareissa ei juurikaan ole eroja muuta kun paikalla mutta meno on jokaisessa suhteellisen samanlaista. Tavataan tuttuja, ihaillaan pyöriä, käytetään virvokkeita sekä otetaan osaa kilpailuihin. Täällä tosin ajetaan Suomen hitain motoristi kilpailu sekä jaetaan Smoton MP-arvan palkintopyörä.Pitkäjärvi ei nimestään huolimatta ole niin pitkä!Myös mökkejä löytyy, niille jotka eivät uskalla teltassa nukkua!

Puitteet ovat muutenkin alueella kohdallaan.Tästä kokoontumisesta on sanottava että harvassa paikassa järjestelyt toimivat näin hyvin ruokailut/aamupalat toimivat moitteettomasti, muutenkin vieraista pidetään harvinaisen hyvin huolta! Kiitokset siis järjestävälle kerholle ja heidän talkooporukalle.


Pyöriä oli moneen lähtöön, itse tykkään näistä rakennelluista vaikka en sellaisella ajakkaan.


Yksi erikoisemmista maalauksista, mitä vastaan tuli.

Varsin mielenkiintoinen! Honda X4 noita ei paljoa näe.

Siinä on putkella mittaa.
Tapa se on tuokin majottua ja säilyttää ajovarusteita.
Kuten aikaisemmin mainitsin Pitkäjärvellä pidetään Suomen hitain motoristikisa, jokainenhan osaa ajaa nopeasti mutta tähän tarvitaan tasapainoa ja taitoa.


Piikkiluokan voittaja vasemmalla radalla, omantakeisella tyylillään.

Kyllä tehokkaallakin pyörällä voi ajaa hiljaa.

Ei ihan sallituissa rajoissa sääntöjen mukaan mutta "ajovarustus" tuli kuulema tarkastettua!Hitaudessaan varma voittaja! tosin sääntörikkomusten vuoksi hylkyyn meni tämäkin.


Muitakin kilpailuita järjestettiin rallikansan huviksi mm. lohkon heitto ja dandemhiitoa oli tarjolla. Matkanvarrella sitä saattaa törmätä mitä kummallisimpiin leiriläisiin.


Perse puussa kiinni ja siitä se ei saa irrota.Tämä ei ollut niin helppoa kuin miltä se näyttää.

Metsiemme karvaiset naiset, karvat kuulema poistuvat riittävällä viinan juonnilla!


Iltariennoista oli pidetty myös huolta pe esiintyi Aarne Tenkanen & Tempuntekijät sekä Real Tune ja la esiintyi H & The Owlers, la myös palkittiin rallikansaa erillaisista suorituksista sekä luovutettiin MP-arpajaisten päävoitto eli uusi moottoripyörä löysi itselleen onnellisen omistajan.


Tenkanen pistää parastaan.Palkittuja hidastelijoita, niin hidas-ajon voitto irtosi Hayabusalla!Palkintopyörä! Hieman meinasi olla ujoutta kun ei meinannut lähteä käyntiin ilman apuvoimia.Kansaa oli liikenteessä jos jonkinlaisessa asusteessa.
La illan bändi pisti myös vipinää rallikansan jalkoihin.
Tytöt pitivät huolta siitä että jano ei päässyt yllättämään.Ja Rilli piti huolen siitä ettei nälkäisenä tarvinnut mennä nukkumaan.Kokonaisuutena varmasti järjestelyjen puolesta yksi parhaista ralleista missä olen käynyt, kaikki toimi varsin saumattomasti ja se mikä tärkeintä ruokaa oli riittävästi ja siihen oli panostettu oikein kunnolla. Harvassa rallissa on salaattipyötää tai aamupalalle karjalanpiirakoita ja paistettuja nakkeja, näin pienillä asioilla sitä saa rallivieraan tyytyväiseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle