Palloilua!

Niin kysehän ei nyt ole varsinaisesti mistään reissusta vaan lähinnä kokemuksesta. Eräänä kauniina päivänä vuonna 2010 rakas äitini antoi vihjeen ettei ole koskaan käynyt kuumailmapallolennolla, niin ostimme hänelle syntymäpäivälahjaksi sellaisen. Samalla änkesin itseni kyytiin, kokematta oli minullakin tämä ihmeellisyys.
Kiireisen miehen homma se ei ole, sillä tuulien laantumisia saatiin odotella tovi ja matkavauhtikin taisi olla korkeimmillaan noin 8 km/h. Mutta kokemuksena ja maisemien puolesta voin suositella kaikille! Kiitos Aeronautin tästä erittäin hienosta kokemuksesta. Keli ja maisemathan olivat mitä mahtavimmat.

Tälläisestä mytystä sitä lähdetään täyttämäänEnsin palloa täytetään kylmällä ilmalla
ettei se nouse heti ilmaan


Sen jälkeen pöhötetään kuumaa
tuossa grillaantuisi maggarakin nopeasti

Hienot oli maisemat, keli mitä parhain.
Tuulta kuulema olisi saanut olla välillä enemmän

Korin reunan yli oli välillä jopa
pelottavat näkymät (varsinkin kun
kärsii korkeanpaikankammosta)

Pipoa ei olisi tarvinnut, hassua
kyllä korkealla oli lämpöisempi 
kuin maassa! Pöhötin lämmitti hyvin

Maisemaa edelleen

Neulaset! Harmi ettei tullut
nähtyä yhtään elukkaa!Korkeutta parhaimmillaan oli noin vajaa kilometri ja reilun tunnin lennon aikana matkaa taisi kertyä linnuntietä noin 5 kilometriä, eli jos on kiire mene autolla. Hauskaa ja tunti meni kyllä todella ripeästi kuunnellessa pilotin selostusta missä on mikäkin paikka ja katsellessa maisemia. Paljon herätti pallo ihmetystä varsinkin kun laskeuduimme pellolle, siinä jäi melkein jääkiekkomatsi toiseksi talon isännältä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

27. Keski-Suomen Moottoripyöränäyttely

44. Int. Kotas-Ralli

Näyttelyn lahjoitus nuorisolle