Puustelli ja yläkaupungin yö

Satuin kuulemaan että Puustellin työkylässä oli laidunkauden avajaiset. Puustellissahan on tarjolla monenlaisia palveluja sekä varsin mukava miljöö missä viettää aikaa, kannattaa käydä katsomassa kotisivut. Nyt tarjolla oli erinnäistä ohjelmaa, myynnissä oli monenlaisia tuotteita käsitöistä leivonnaisiin. Paikka on varsin kaunis ja miellyttävä. Suosittelen käymään ja varsinkin tekemään ostoksia sillä rahat menevät hyvään tarkoitukseen ja toiminnan tukemiseen.

Pihalla myytiin niin rehuja kuin lettuja, makkaraa, yms. muuta itse tehtyä.
 Myös pienimuotoinen kirpputori oli pistetty pystyyn, löytyjä ei nyt tarttunut matkaan, vaikka kovasti kyllä tuli etsittyä. Käsitöitä yms. oli paljon tarjolla.
Lapset ja lapsenmieliset pääsivät "puutarhajyrsimen" kyytiin. 
Päärakennuksessa oli tarjolla lounasta ja siellä oli myös taidenäyttely, esillä oli reilustiu eläinaiheisia piirrustuksia.


Niin illalla olikin sitten jo 11. kerran järjestettävän Ylakaupungin yön vuoro, teemana oli tällä kertaa hyvä, parempi Jyväskylä. Teema jäi minulle ainakin hieman vajaaksi, tosin verraten viime vuotiseen teemaan niin se ei ehkä ole niin selkeä (viime vuonna teemana oli ruoka). Mutta markkinahumua ja väkeä oli runsaasti ja se mitä itse menin tuone tekemään niin kuuntelemaan Ylä Ruthin ravintolaan irkkubändiä, kun tästä vihreiden kääpiöiden ja pihatonttujen luvatun maan musiikista niin tykkään.


Soittoa ja laulua tuli niin kotimaisella kuin lontoonkin kielellä.
Välillä soitettiin viulua ja välillä paukuteltiin lusikoita yhteen. Pynnöistä huolimatta kukaan ei uskaltanut laittaa jalalla koreasti.


Samallahan tuli kokeiltua jotain uutta ja hauskaa eli linkoa hintakaan ei ollut mielestäni paha eli 20 eskoa tuosta hauskuudesta piti pulittaa.Kokemuksena aivan vallan mainoi, voin suositella kaikille!

Turvallisuus ennen kaikkea! Valjaat tiukasti kiinni ja nauhat kireälle painon mukaan. Hiukan meinasi jännittää jo ennen kuin hauskuus oli edes alkanut.

Niin sitä lennettiin kohti taivasta, kauhein kohta oli se kun yläkuolokohta saavutettiin ja matka alas alkoi. Sitä ei kuitenkaan niin kauheasti luottanut kuminauhoihin niin mahasta otti ja kunnolla.
Videon hypystä voipi katsella tästä Ja mikäs se "Hondamiestä" voisikaan enempää harmittaa kun Suzukimies tekeekin sen minkä lupaa eikä jänistä! Koitin kyllä houkutella mutta ei kelvannut kyyti!


Ettei nyt ihan hauskanpidoksi olisi ilta mennyt niin tuli sitä käytyä yhdessä taidegalleriassakin ja sitä kautta tuli nautittua hieman itseään korkeamasta kulttuurista! Mutta summana yöstä voisi sanoa että teemä ei nyt oikein taaskaan näkynyt tai sitten ei vain iskenyt henkilökohtaisesti, mutta markkinahumua, väkeä ja ohjelmaa oli kyllä monipuolisesti kaikille.
Matkaaja kiittää ja kumartaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

44. Int. Kotas-Ralli

Kontioralli 2018