torstai 3. joulukuuta 2020

Jyväskylän jouluvalomaa ja Toivolan Joulupiha

Kaikki on nyt tuosta jouluvalomaasta kuvia julkaissut, niin olihan se itsekin lähdettävä katsomaan noita valoluomuksia ja samalla siinä sivussa pääsi käymään Toivolan joulupihalla, tuollakaan kun ei muutamaan vuoteen ole tullut käytyä. Samalla sai testailla uutta kameraa... tai siis kännykkää.





Vaikka en mikään äärimmäinen joulu-ihminen olekaan niin kyllä nuo komeita on, vielä kun saataisiin lunta niin varmasti sopisi maisemaan paremmin.





Hyvin toimi kamera ja toki näistä kuvista ei saa oikein kuvan totuutta mutta tyytyväinen olen hankintaan.



Tuosta sitten suunta kohti Toivolan vanhaa pihaa ja parahiksi saavuin paikalle, kun siellä heijastettiin seinälle Lumiukko animaatiota.






Tuo animaatio tulee kyllä katsottua melkein joka joulu. Varsinkin sen musiikki on hieno ja mukava oli kävellä pitkin pihaa ja liikkeitä glögimuki kourassa ja kuunnella tuota tunnusmusiikkia. Vielä piti käydä kuvaamassa Alban siltaa, kun sekin on saanut sellaiset psykedeeliset värit itselleen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...