keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

JMK:n Tiistaiajelu 9.6

Jälleen oli perinteisen tiistaiajelun aika, nyt tosin poikkeuksellisesti lähtö tapahtui jo klo 16. JMK eli Jyväskylän Moottoriklubin tiistaiajelut lähtevät normaalisti Tourulan Nesteeltä joka tiistai klo 18. Nyt kun matka oli hieman pidempi, niin lähtöä aikaistettiin. Ajolenkki suuntautui Savon-maalle eli Kuopioon ja tarkemmin sanottuna Ihme Tuvalle Puutossalmen lossin kupeeseen. Matkaan lähti ennätykselliset 15 pyörää. Ajoimme Laukaan kautta Konnevedelle, Rautalammille ja siitä itse päämäärään. 





Väkeä oli paikalla todella paljon, tämä näkyy videolla. Syystä tai toisesta en tajunnut ottaa enempää valokuvia! Siinä videota kuvatessa jono muodostui niin pitkäksi että tyydyin terassilla käteisellä ostettavaan limuun. Pitsaa, hamppareita, lihapiirakoita yms. oli tarjolla ja kehuja tuli ruuista. Siinä kun seurasimme porukkaa, niin totesimme että tuollainen "pönötys-" ja juttelukulttuuri pitäisi saada Jyväskyläänkin, muta kait me Keskisuomalaiset ollaan sen verran "jäykkää" porukkaa ettei nyt ventovieraalle passaa ruveta turisemaan. Ja kunpa meidänkin ajoissa olisi näin paljon porukkaa. Hieno oli tunnelma ja ajolenkki, kiitos tästä kuuluu idean isälle Ranttilalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...