maanantai 11. marraskuuta 2019

Murmuu teatteri esittää: Hulvaton hotelli


Aloitan ensin sillä, että en ole ollenkaan teatteri-ihminen, vierastan ja harvoin olen muutamaa musikaalia lukuun ottamatta tykännyt teatteriesityksistä. Tilaisuus tänne menemiseen tuli, kun olin "takapiruna" erään näyttelijän yllättämiselle ja sekä kuskina äidille ja Tapsalle, jotta pääsevät näytöksen katsomaan.
Kyse siis Muuramelaisen Murmuu-harrastajateatterin esittämästä farssista nimeltä Hulvaton hotelli. Koska esitystä ei saa kuvata on kuvat vain lavasteista ja esitteestä. Tulevat näytökset löytyvät Murmuun kotisivuilta.


Esitteessä kerrotaan seuraavaa: Uskoton pari hotellihuoneessa ja ikkunalaudalla tajuton salapoliisi, jota luullaan ruumiiksi. 
Tästä se härdelli alkaa, esityksessä on vauhtia ja komiikkaa kerrakseen, pakko tunnustaa, että nauraa sai ja välillä vauhti huimasi päätä. Tapahtumapaikkana siis yksi hotellihuone, jossa käy sellainen vilske, että heikompaa hirvittää.
Näyttelijäsuoritukset olivat hyviä ja kyllästymään ei päässyt. Tarina on vauhdikas ja hauska, hotelli on todellakin hulvaton. Tuo reilu parituntinen väliaikoineen meni todella nopeasti. Yleisö repeili hyvinkin kovaäänisesti näytelmälle ja niin tein kyllä minäkin, jos haluaa viettää pari tuntia nauraen, niin tämä kannattaa kyllä mennä katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ravintola Vanha Mylly

Sunnuntain kunniaksi piti lähteä pikku mopolenkille ja samalla myös syömään. Jonkin aikaa kun paikkaa etsittiin niin tuli mieleen että Jämsä...