lauantai 19. lokakuuta 2019

Syysillan makusteluja

Niin se syksy saapuu, mutta ei anneta sen masentaa vaan grillinkansi auki ja makkarat tulille! Siihen kylkeen vielä pari olutta makusteluun niin mitäpä sitä muuta iltaan enää tarvitseekaan.
Ensimmäiseksi lasiin holahti Olivin Winter Ale.



Vaahto oli runsas ja kermamainen, väriltään olut on punaruskea. Tuoksu karamellimainen, toffeinen ja makean maltainen. Maussa jatkui sama karamellimaisuus ja toffeisuus. Hyvä humalointi, juuri sopiva että sen tuntee ja maistaa mutta ei liiaksi. Oikein hyvä olut! sopii vallan mainiosti syys- ja talvi-iltojen seuramieheksi.
Grillihän ei hiljene edes talvella. Ja kun silmiin osui, Lidl:n Grillimaisteri Manchego Sriracha niin eihän sitä voinut olla ostamatta.



Hyvä koostumus ja mukavan juustoinen. Ensin ajattelin että jaa tässä taas jossa yksi raaka-aineista on vain nimessä mutta polte tuleekin mukavasti jälkijunassa ja myöhässä, vähän kuin VR ja hyvin tuleekin, toisin kuin VR. Ei liikaa mutta sillein että se tuntuu. Ei kuitenkaan ehkä ihan "kesän" ykkösmakkaroita, mutta kyllä tämä viidensakkiin heittämällä menee.
Kaupasta tarttui mukaan myös Hiisin Nuutti. Ja kun tarkemmin katsoin, niin kyseessähän on cofee & habanero stoutista.



Vaahtoa ei oikeastaan ollut kuin hetken laskiessa. Väriltään musta ja tuoksultaan kahvinen, suklainen ja vaniljamainen. Ensi puraisu on vahva! Polte jää pyörimään tuonne kurkunpäähän. Kahvinen ja vaniljamainen. Tuo polte on tässä kuitenkin pääosassa ja peittää alleen osan muista mauista. En nyt tiedä, oisko tässä vähän liikaa kaikkea? Tätähän nyt ei varmaan saisi todeta mutta jos tuon poltteen ottaa pois niin mieleen tulee vaniljakola eli pidemmän päälle ei häävi olut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...