torstai 3. lokakuuta 2019

Työreissu Helsinkiin

Välillä sitä pääsee...tai joutuu, riippuu vähän aina katsontakannasta työn puolesta isolle kirkolle. Nyt oli vuorossa koulutusta ja luentoa itseohjautuvasta työyhteisöstä, mutta ei nyt mennä siihen. Toki kun koulutus alkaa aamulla tulee Helsinkiin mentyä jo edellisenä päivänä. Majoituin siis Scandic Simonkentässä, joka onkin ihan keskustassa ja lähellä rautatieasemaa. Kirjautumisen jälkeen siinä mietin että pikkaisen huikoo ja kun mapsin otti esille ja alkoi selata lähellä olevia ravintoloita, osui silmään Panimoravintola Bruuveri, eli tossu kohti sitä. Mikään iso nälkä ei ollut mutta sen verran kuitenkin, että ei sitä millään mozzarellatikuilla peittoaisi, joten listalta valikoitui Makkararalli, joka piti sisällään Roslundin raakamakkaroita, lohkopottuja ja dipin. Juoman annoin tarjoilijan valittavaksi ja hän suositteli oman panimon ruis ipaa, joka sopikin makkaroiden kylkeen kuin se kuuluisa nyrkki silmään!






Annos saattaa näyttää pieneltä mutta ihan täyteen tuli ja kohtuu tuhteja nuo makkarat olivat eli ei mitään jauhomakkaroita! Hintaa (siis ruoka + olut) annoksella oli 21 euroa, eli olut maksoi 11 euroa!! Jokseenkin maalaista hirvittää mutta no, puolilitraa oman panimon erittäin hyvää olutta, niin voi siitä pikkaisen maksaakin! Sellaisen hauskan huomion tein, että ainut sana Suomea tuli tarjoilijalta, kaikki muu puheensorina tuli, Englanniksi, Venäjäksi, Saksaksi tai jollain muulla kielellä!Paikkaa voi kyllä suositella, palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.
Hotellista sen verran että huone oli tilava ja siisti, samoin muut tilat ja henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Aamupala oli hyvä, hieman keskitasoa parempi ja miljöö oli miellyttävä. Jos jotain negatiivista niin, vaikka olin 6. kerroksessa kadun äänet kuuluivat todella hyvin huoneeseen, joten korvatulpat olivat tarpeen.






Mm. se miten osa aamupalan tuotteista oli laitettu esille ns. paransi kokemusta. Iltapäivästä ennen kuin juna lähti takaisin puksuttamaan oli aikaa vielä käpytellä kylillä ja kun kaikki ovat nyt puhuneet Oodista, niin pitihän siellä käydä pyörähtämässä!















Olipas hieno ja ennen kaikkea hauska paikka! Outo mutta houkutteleva ja mikä parasta siellä sai osassa tiloissa olla kuin ellun kanat ja paljon ihmiset siellä tuntuivat tekevän töitä, pitävän palavereja ja onhan se varmasti miellyttävämpi ympäristö kuin joku kuiva konttori! Tuonne joskus ajan kanssa oikein kunnolla tutustumaan. En ole koskaan ollut mikään suuri Helsinki-fani, mutta pitää sanoa, että kun viitsii aukaista silmänsä ja ottaa asioista selvää niin täältähän alkaa löytämään piirteitä, joista jopa tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...