maanantai 2. syyskuuta 2019

Semmarit yksityistilaisuutena

Sanonta kuuluu, antaa hyvän kiertää! JMK on antanut hyvän kiertää parinkymmenen vuoden ajan, lahjoittamalla K-S MP-näyttelyn tuotosta osan K-S keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle Lastulle. Lastulle on hankittu sohvia, pelejä, leluja, kohdistettu rahaa isä poika retkeä varten, pelikonsoleita, soittimia yms. mitä milloinkin on ollut Lastun toivelistalla. Nyt hyvä kiersi takaisin, kun Lastu järjesti yhteistyökumppaneilleen ja osastoilla työskenteleville Seminaarimäen mieslaulajien konsertin Jyväskylän kaupunginteatterissa. Samalla julkaistiin Lastun lahja vuonna 2020 syntyville vauvoille. Jokainen 2020 K-S keskussairaalassa syntyvä lapsi saa Reetta Koiviston kirjoittaman ja Kati Aksila-Konosen kuvittaman vauvakirjan! Kiitän kutsusta ja konsertista, on ollut ilo ja kunnia olla toiminnassa mukana ja toimittaa lahjoja osastoille sekä nähdä itse, miten ne ilahduttavat ja auttavat osastojen arjessa. Ja jos asia minusta riippuu, tulen tätä toimintaa jatkamaan edelleenkin.
















Olihan jälleen hieno ja hauska keikka! Nythän Semmarit täyttävät 30 vuotta ja lähtevät isosti kiertämään Suomea, kiertueen nimihän ei ole sen enempää tai vähempää kuin Semmarit World Tour. Kiitos Lastulle kutsusta ja konsertista, tästä tuli hyvä mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...