lauantai 14. syyskuuta 2019

MaidenFest

Oli jälleen aika lähteä kuuntelemaan Suomalaisia huippuluokan artisteja ja siihen päälle vielä helvetin hyvää musiikkia, oli siis MaidenFestin aika! MaidenFest on Iron Maideniin keskittyvä tapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 2011. Keikoilla kuullaan tuttujen hittien lisäksi myös harvinaisuuksia ja biisejä, joita Iron Maiden ei ole koskaan esittänyt livenä. Idean isä on The Coverslaves niminen bändi, joka kasaa siis bändinsä ympärille eri laulajia ja he soittavat aina yhden albumin läpi Festin aikana. Tänä vuonna keikoilla kuultiin Live After Death-albumi alusta loppuun + muutamia muita kipaleita, näin keikasta muodostui reilu 3 tuntinen tykitys!
Solisteina Jyväskylän Lutakossa olivat: Taage Laiho (Kilpi), Erkki Seppänen (Dreamtale, KYPCK), Lassi Vääränen (Arion, Constantine), Samy Elbanna (Lost Society), Pekka Snellman (The Coverslaves) ja Timo Heinonen (Rainbow Connection, Coversnake), mutta annetaanpa kuvien ja videon puhua omaa kieltään illasta!

























Huh huh! Olihan ilta! Ilta sisälsi jälleen itselle täysin tuntemattomia biisejä ja tietenkin niitä kestosuosikkeja. Siinä illan lopuksi mietin jälleen että kyllä meillä Suomessa on vaan hemmetin hienoja ja maailmanluokan laulajia ja itse bändi!! laulajathan vaihtuvat välillä mutta bändi on lauteilla koko tuon reilun 3 tuntisen, miettikää vaikka rumpalia, mahtaa olla hieman hapoilla tuon jälkeen! Laulajista sen verran että parhaan vaikutuksen teki Erkki Seppänen ja Samy Elbanna, ei muutkaan mitenkään huonoja olleet, mutta näistä kahdesta lähti kyllä sellainen kiveksiä puristava soundi, jos tiedätte mitä tarkoitan! Väkeä Lutakossa oli selkeästi edellisvuotta vähemmän mutta tunnelma aivan loistava, kuten Lutakossa tuppaa olemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...