maanantai 15. heinäkuuta 2019

Sankohiipimisen SM-kisat

Viime kesänä kaveri osallistui kyseiseen kisaan ja siitä innostuneena lupasin lähteä mukaan tänä vuonna. Sankohiipimisen SM-kisat järjestettiin Kivijärvellä, Hannunkylän lomakylässä. Lahjattomathan harjoittelee ja silläpä keskityin vain mentaalipuolen harjoitteisiin sohvalla! Ideanahan on lyhykäisyydessään että täysiä vesisankoja kannetaan esterata läpi. Aika ja läikytetty vesimäärä antavat kokonaisajan, eli jokaista läikytettyä desiä kohden tulee 5sek. lisää aikaa, tarkemmat ohjeet yllä olevasta linkistä.









Ilmoittautuminen kävi nopeasti, sillä olimme ajoissa paikalla. Rataankin sai tutustua etukäteen ja kävin sen pariin otteeseen kiertämässä ilman sankoja. Sitten olikin energian saannista huolehtimisen vuoro ja siitä voitte lukaista Viskisiepon sivuilta. Kisassa oli omat sarjat miehille, naisille, lapsille, joukkueille ja eri ikäluokille miehissä, naisissa ja lapsissa. Osallistujia oli kisassa ennakkoon ilmoittautunut 260.








Samoin omat palkintonsa saivat paras asu ja paras tyyli! Hyvin oli osallistujat panostaneet asuihin, osa tosin ei ollut niin käytännöllisiä, kuten yllä oleva Rosa ja Munda, jotka eivät ilman yleisön apua mahtuneet tuosta kapeikosta! Osa oli myös ihan aidosti kisamielellä ja osa kuten minä täysin leikkimielellä. Sen verran olin pukeutumiseen panostanut kun perinnekisasta on kyse että, reinoilla ja villasukilla mennään. Ei tosin ehkä ihan paras valinta maastoon, mutta osoittautui kuitenkin ihan kelpo hiipimiskengiksi, eivätkä olleet läheskään niin liukkaat kuin ajattelin.








Sen verran kisahenkisyys nosti päätään, että kisatyylejä tuli vakoiltua ja katsottua sekä mietittyä että mikä olisi paras mahdollinen asento mennä minäkin esteen läpi!









Itsehän en päässyt kärkisijoille, joka nyt oli odotettavissakin kun en verenmaku suussa tuonne lähtenyt. Rata oli hauska, vaativa ja raskas. Miehet kiersivät noin 650 m ja naiset sekä lapset 400 m radan. Kuitenkin olin yllättynyt että pääsin 30 parhaan joukkoon ollen 27.
Mutta kunnia niille joille se kuuluu:
Joukkue miehet: Team Äq yhteisaika 15:28.2
Joukkue naiset: Maukun kissakaverit2 12:24.8
Paras asu ja tyyli: TeamRusakkoPutka
Naiset 50: 1. Koljonen Anna-Leena 3.47, 2. Salminen Tarja 4.34, 3. Kolehmainen Sirkka 4.38
Miehet 60: 1. Adolfsen Timo 5,01, 2. Ahonen Hannu 6.55, 3. Kolehmainen Eero 7.52
Miehet 50: 1. Rönkö Marko 4.27, 3. Savolainen Juha 4.44, 3. Harju Kai 4.48
Naiset yleinen: 1. Koskela Ana 3.00, 2. Hakkarainen Sini 3.23, 3. Kemppainen Jenny 3.29

Miehet yleinen: 1. Laulumaa Pasi 4.05, 2. Lautiainen Lare 4.12, 3. Kilpinen Santtu 4.19

Kisa ohi ja onnellisesti ilman loukaantumisia maalissa! Ilmainen ämpäri on aina pop tai tässä tapauksessa rock!


Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan! Ja täytyy mutenkin ruveta vakoilemaan näitä perinnekisoja, mitä uutta hullua löytyy Suomen maalta. Kiitos järjestäjille, loisto rata, järjestelyt pelasivat hyvin ja neuvoja sai kun kysyi! Kiitos myös yleisölle, mukava raahustaa rata läpi kun kaikki huutavat kannustuksia. Ensi vuotta ajatellen niin muutaman nainen harmitteli kun ei ollut pukeutumistilaa, eli vinkkinä jonkinnäköinen lainapeitteistä tehty tila miehille ja naisille, missä kisa-asut saisi vaihtaa päälle. Lopuksi voitte vielä naureskella allekirjoittaneen tyylille ja toki myös katsoa minkälainen rata oli kokonaisuudessaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...