maanantai 15. huhtikuuta 2019

Extremerun @Tahko

Vuoden ensimmäinen Extremerun järjestettiin Tahkolla 13.4. Itse en ole aikaisemmin tapahtumaan osallistunut mutta nyt kun tuli mahdollisuus lähteä työporukalla, niin mikä jottei! Videoita katsellessa tuli mieleen että kyllä jokin paikka vähintään venähtää tuolla mutta niin vain kävi että ukko saatiin ehjänä maaliin! Mutta annetaan kuvien kertoa tarinaa.













Tapahtumassahan kerätään rahaa liikuntarajoitteisille lapsille, joten osallistumalla autat! Kisaajia oli järjestäjän mukaan 1200, joka tietenkin aiheutti pientä ruuhkaa ensimmäisillä esteillä. Sarjoja on kaksi, kilpa- ja hupisarja. Kuvia kun katsoo niin, suurin osa taisi osallistua jälkimmäiseen. Oman mökkiporukan teema oli Poliisiopisto ja Team Callahan oli toki koittanut panostaa omalta osaltaan!











Kuvassa ovat kilpasarjan parhaat, niin miehissä kuin naisissa!

Isosta väkimäärästä huolimatta järjestelyt toimivat hyvin ja kun kaikilla oli hyvä fiilis ei pikku ruuhkat tai jonotukset haitanneet ketään. Reitti oli raskas ja nostan hattua kilpasarjalaisille, jotka joutuvat reitin kiertämään 3 kertaa ja kaikki esteet on myös suoritettava. Itse jaksoin yhden kierroksen. Osallistua voi vaikka ei urheilija olisikaan, sillä kaikki esteet ovat vapaaehtoisia ja reittiä voi oikoa jos se tuntuu liian raskaalta, eli ihan pelkästään hauskaakin tänne voi ja kannattaa tulla pitämään.
Illan jatkobileisiin sai jonottaa reilun tunnin ja paikka oli ammuttu täyteen, jopa niin että mietin olikohan jo liiankin täynnä.





Kiitos Tahko, kiitos Extremerun, kiitos Jaajo, kiitos Jari ja Juha ja tietenkin kiitos työporukka! Oli huikea viikonloppu kerta kaikkiaan! Lopuksi vielä pikkupätkä allekirjoittaneen räpellyksiä eri esteillä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

K-S MP-näyttelyssä kävi vilinä viikonlopun aikana

  Tämä on se viimeinen kevään merkki kun  JMK:n järjestämä K-S MP-näyttely järjestetään Hipposhallissa. Lipunmyynnin käynnistyessä oli jo u...