sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

K-S MP-näyttely @Hipposhalli

Suomen paras ja kaunein moottoripyöränäyttely oli 6.-7.4.19 Hipposhallissa. Järjestävänä kerhona toimii oma MP-kerho eli Jyväskylän Moottoriklubi. Näyttely järjestettiin nyt jo 28. kerran ja edelleen täysin talkoovoimin! Näyttelyyn oli saatu jälleen kerran valtava määrä näytteilleasettajia. Mukana olivat tietenkin paikalliset jälleenmyyjät sekä iso kattaus muita alaan liittyviä myyjiä ja hieno kattaus Suomalaisia MP-kerhoja. Eikä pidä unohtaa jo kansainväliselläkin mittapuulla mitattuna hienoa show-pyörä osastoa! Antaa kuvien puhua puolestaan!


Klubin oma matkailuosasto keräsi paljon uteliaita katseita, varsinkin kun seinällä oli maailman kartta, johon klubilaiset olivat laittaneet tarroja paikkoihin joissa olivat käyneet. Mielenkiintoista oli itsekin nähdä miten paljon maailmaa kerhoveljemme ovat kaksipyöräisellä valloittaneet. Myös mopoja ja piikkejä oli hienosti paikalla ja itsellä ainakin heräsi fiilis että ei tämä harrastus ihan taida ukkoontua. Hienoja laitteita olivat nuoret pojat rakennelleet ja teippailleet!Kelihän oli erittäin suosiollinen, en muista että koskaan olisi "siis minun aikanani" MP-parkki ollut niin täynnä että sinne ei pyöriä olisi mahtunut. Viikonlopun aikana pihalla oli trial näytöksiä ja lavalla muotinäytöksiä, joka muuten sekin hoidettiin klubin talkoolaisten voimin, eli nyt asuja esittelivät oikeat motoristit.


Pitääkin muistuttaa että kerhommehan lahjoittaa osan lipputuloista Lastu ry:lle ja tänä vuonna toimitamme lahjoituksen lasten psykiatriselle osastolle, eli käymällä näyttelyssä tuet hienoa asiaa!


Viikonloppu oli todella onnistunut ainakin näin talkoolasen silmin! Kävijämäärä viikonlopun aikana oli mahtavat 6290! Arvovaltainen raati valitsi ja palkitsi näyttelyn parhaita pyöriä niin mopoista/piikeistä kuin rakennelluistakin pyöristä, videolla kuuluu palkintojen saajat. Myös puuhapisteellä järjestetyn piirustuskilpailun voittaja palkittiin repullisella karkkia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikkunanpesun apetta

Miksi postata ikkunanpesusta, no siksi että nyt siihen liittyy oleellisesti ruoka. Itse "vihaan" ikkunanpesua, se on oikeastaan ai...